Feestzanger boeken in Drongelen

Misschien is deze tino martin act iets voor u!

De echte Tino Martin kost meer dan 10 000 euro voor een half uur. Deze feestzanger kost slechts 450 euro! De grote hits van Tino Martin, allemaal live gezongen! Kijk bijvoorbeeld naar ‘Zij Weet het’ in het filmpje hieronder. En dit is nog maar een repetitie!

Neem nu contact op voor een optreden met Tino’s hits in Drongelen

EEN MEER Allround feestzanger boeken in Drongelen?

Dat kan ook! Dan is Singer in Suit meer iets voor u. Dat is dezelfde feestzanger, maar dan met een gevarieerd repertoire. Hij is trouwens feestzanger en dj! De muziek kan worden aangepast aan uw wensen.

Deze feestzanger is van vele markten thuis. Hij zingt bijvoorbeeld pop, soul, dance, top 40 en Nederlandstalig. Opdrachtgevers huren Singer in Suit vaak in voor lekker afwisselende muziek.

Als u het leuk vindt, kan Singer in Suit zich ook richten op 1 muziekgenre. Aan u de keus.

Zijn playlist omvat de grootste hits, dansnummers en de beste meezingmuziek uit de 70’s, 80’s, 90’s, 00’s, 10’s en de nieuwste top 40 hits. Zeker ook de muziekstijl die u leuk vindt!

Deze performer zingt alleen maar hele bekende liedjes.

 

Nederlandse feestzanger boeken in Drongelen

Deze artiest kan eventueel allerlei leuke Nederlandstalige hits zingen tijdens een feest of evenement.

Naast Tino’s hits bijvoorbeeld muziek van: André Hazes, Jan Smit, John West, René Froger, Nielson, Marco Borsato, Guus Meeuwis, Frank van Etten, Django Wagner, Henk Dissel, Wesley Klein, Henk Bernard, BLØF, en vele, vele andere artiesten.

Singer in Suit is zeer veelzijdig in Hollandse hits. Nederpop, de gezellige hits, de kroegenhits en eventueel ook de romantische nummers. Wat u maar wilt en wat bij de ambiance past.

Bent u geen liefhebber van Hollands? Dan heeft deze feestzanger nog legio andere leuke muziek om mee op te treden.

Neem nu contact op voor meer informatie over Singer in Suit voor een optreden in Drongelen

Gevarieerde zanger boeken? Ga naar de website van Singer in Suit!

Singer in Suit is een veelzijdige feestzanger en allround dj. Geschikt voor feestjes, bruiloften, evenementen of ‘gewoon’ bij u thuis!

Deze feestzanger is nu beschikbaar in Drongelen