Feestzanger boeken in Duurswold

Misschien is deze tino martin act iets voor u!

De echte Tino Martin kost meer dan 10 000 euro voor een half uur. Deze feestzanger kost slechts 450 euro! De grote hits van Tino Martin, allemaal live gezongen! Kijk bijvoorbeeld naar ‘Zij Weet het’ in het filmpje hieronder. En dit is nog maar een repetitie!

Neem nu contact op voor een optreden met Tino’s hits in Duurswold

EEN MEER Allround feestzanger boeken in Duurswold?

Dat kan ook! Dan is Singer in Suit meer iets voor u. Dat is dezelfde feestzanger, maar dan met een gevarieerd repertoire. Hij is naast feestzanger overigens ook dj! Hierbij wordt de muziek afgestemd op uw wensen.

Deze feestzanger is van vele markten thuis. Hij zingt bijvoorbeeld pop, soul, dance, top 40 en Nederlandstalig. Opdrachtgevers huren deze entertainer heel vaak in voor mooie en gevarieerde muziek.

Als u het wilt, kan Singer in Suit zich ook specialiseren in 1 muziekgenre. Dat mag u bepalen.

Zijn songcollectie omvat de grootste hits, dansmuziek en de beste meezingmuziek uit de 70’s, 80’s, 90’s, 00’s, 10’s en de top 40 van nu. Zeker ook de muziekstijl die u leuk vindt!

Deze artiest zingt alleen maar bekende muziek.

 

Nederlandstalige feestzanger boeken in Duurswold

Deze entertainer kan eventueel allerlei leuke Hollandse hits zingen tijdens een feest of event.

Naast Tino’s hits bijvoorbeeld muziek van: André Hazes, Jan Smit, Wolter Kroes, René Froger, Yves Berendse, Gerard Joling, Guus Meeuwis, Frank van Etten, Willem Barth, Danny de Munk, Wesley Klein, Wesly Bronkhorst, 3JS, en vele, vele andere hele bekende feestzangers.

Singer in Suit is veelzijdig in muziek van eigen bodem. Nederpop, de gezellige hits, de kroegenhits en eventueel ook de meer gevoelige nummers. Wat u maar wenst en wat bij de ambiance past.

Bent u geen liefhebber van Nederlandstalige muziek? Dan heeft deze feestzanger nog heel veel andere leuke songs om mee op te treden.

Neem nu contact op voor meer informatie over Singer in Suit voor een optreden in Duurswold

Gevarieerde zanger boeken? Ga naar de website van Singer in Suit!

Singer in Suit is een veelzijdige feestzanger en allround dj. Geschikt voor feestjes, bruiloften, evenementen of ‘gewoon’ bij u thuis!

Deze feestzanger is nu beschikbaar in Duurswold