Feestzanger boeken in Eeklo

Misschien is deze tino martin act iets voor u!

De echte Tino Martin kost meer dan 10 000 euro voor een half uur. Deze feestzanger kost slechts 450 euro! De grote hits van Tino Martin, allemaal live gezongen! Kijk bijvoorbeeld naar ‘Zij Weet het’ in het filmpje hieronder. En dit is nog maar een repetitie!

Neem nu contact op voor een optreden met Tino’s hits in Eeklo

EEN MEER Gevarieerde feestzanger boeken in Eeklo?

Dat kan ook! Dan is Singer in Suit meer iets voor u. Dat is dezelfde feestzanger, maar dan met een gevarieerd repertoire. Hij is trouwens feestzanger en dj! Hierbij wordt de muziek afgestemd op uw wensen.

Deze artiest is flexibel in zijn optredens. Hij zingt bijvoorbeeld pop, soul, dance, top 40 en Nederlands. Opdrachtgevers huren deze artiest regelmatig in voor gevarieerde live optredens.

Als u het wilt, kan Singer in Suit zich ook richten op 1 genre. Geen probleem.

Zijn muziekrepertoire omvat grote hits, dansnummers en meezingers uit de jaren 70, 80, 90, 00 en 10 en de laatste top 40 nummers. Dat is toch ideaal?

Deze artiest zingt alleen maar hele bekende muziek.

 

Nederlandse feestzanger boeken in Eeklo

Deze feestzanger kan eventueel heel veel leuke Nederlandstalige hits zingen bij een feest of event.

Naast Tino’s hits bijvoorbeeld muziek van: André Hazes, Jan Smit, John West, René Froger, Nielson, Marco Borsato, Guus Meeuwis, Frans Duijts, Willem Barth, Henk Dissel, Pascal Redeker, Wesly Bronkhorst, BLØF, en vele, vele andere super bekende artiesten.

Singer in Suit is zeer veelzijdig in Hollandse hits. Nederpop, de allergezelligste hits, de kroegnummers en eventueel de gevoelige nummers. Wat u maar wenst en wat bij de ambiance past.

Bent u geen liefhebber van Hollandse liedjes? Dan heeft deze feestzanger nog genoeg andere mooie muziek om live mee op te treden.

Neem nu contact op voor meer informatie over Singer in Suit voor een optreden in Eeklo

Gevarieerde zanger boeken? Ga naar de website van Singer in Suit!

Singer in Suit is een veelzijdige feestzanger en allround dj. Geschikt voor feestjes, bruiloften, evenementen of ‘gewoon’ bij u thuis!

Deze feestzanger is nu beschikbaar in Eeklo