Feestzanger boeken in Eethen

Misschien is deze tino martin act iets voor u!

De echte Tino Martin kost meer dan 10 000 euro voor een half uur. Deze feestzanger kost slechts 450 euro! De grote hits van Tino Martin, allemaal live gezongen! Kijk bijvoorbeeld naar ‘Zij Weet het’ in het filmpje hieronder. En dit is nog maar een repetitie!

Neem nu contact op voor een optreden met Tino’s hits in Eethen

EEN MEER Afwisselende feestzanger boeken in Eethen?

Dat kan ook! Dan is Singer in Suit meer iets voor u. Dat is dezelfde feestzanger, maar dan met een gevarieerd repertoire. Hij is trouwens feestzanger en dj! De muziek kan worden aangepast aan uw wensen.

Deze feestzanger is van vele markten thuis. Hij zingt bijvoorbeeld pop, soul & disco, dance, top 40 en Hollandse hits. Mensen huren deze entertainer het meest in voor afwisselende optredens.

Als u het wilt, kan Singer in Suit zich ook richten op 1 genre. Laat Singer in Suit gerust weten hoe hij u van dienst kan zijn.

Zijn muziekcollectie omvat de grootste hits, danshits en meezingers uit de 70’s, 80’s, 90’s, 00’s, 10’s en de top 40 van nu. U boekt hier dus een feestzanger die zich kan aanpassen aan uw voorkeuren!

Deze artiest zingt alleen maar bekende liedjes.

 

Nederlandse feestzanger boeken in Eethen

Deze artiest kan eventueel veel leuke Nederlandse liedjes zingen bij een live optreden.

Naast Tino’s hits bijvoorbeeld muziek van: André Hazes, Nick & Simon, John West, Vinzzent, Nielson, Marco Borsato, Jeroen van der Boom, Frans Duijts, Willem Barth, Henk Dissel, Wesley Klein, Frank van Etten, 3JS, en vele, vele andere artiesten.

Singer in Suit is zeer veelzijdig in muziek van eigen bodem. De popnummers, de gezellige hits, de kroegenhits en eventueel de romantische hits. Wat u maar wenst en wat gepast is.

Bent u geen liefhebber van Nederlandse hits? Dan heeft deze feestzanger nog legio andere mooie songs om mee op te treden.

Neem nu contact op voor meer informatie over Singer in Suit voor een optreden in Eethen

Gevarieerde zanger boeken? Ga naar de website van Singer in Suit!

Singer in Suit is een veelzijdige feestzanger en allround dj. Geschikt voor feestjes, bruiloften, evenementen of ‘gewoon’ bij u thuis!

Deze feestzanger is nu beschikbaar in Eethen