Feestzanger boeken in Eksaarde

Misschien is deze tino martin act iets voor u!

De echte Tino Martin kost meer dan 10 000 euro voor een half uur. Deze feestzanger kost slechts 450 euro! De grote hits van Tino Martin, allemaal live gezongen! Kijk bijvoorbeeld naar ‘Zij Weet het’ in het filmpje hieronder. En dit is nog maar een repetitie!

Neem nu contact op voor een optreden met Tino’s hits in Eksaarde

EEN MEER Afwisselende feestzanger boeken in Eksaarde?

Dat kan ook! Dan is Singer in Suit meer iets voor u. Dat is dezelfde feestzanger, maar dan met een gevarieerd repertoire. Hij is niet alleen feestzanger, maar ook dj! De muziek kan worden aangepast aan uw wensen.

Deze artiest is uitermate flexibel in zijn optredens. Hij zingt bijvoorbeeld pop, soul, dance, top 40 en Nederlandse hits. Mensen huren deze artiest vaak in voor mooie en gevarieerde muziek.

Als u dat wilt, kan Singer in Suit zich ook specialiseren in 1 muziekstijl. Laat Singer in Suit gerust weten hoe hij u van dienst kan zijn.

Zijn songlist omvat grote hits, dansnummers en de beste meezinghits uit de 70’s, 80’s, 90’s, 00’s, 10’s en de nieuwste top 40 hits. Wat wilt u nog meer?

Deze artiest zingt alleen maar bekende muziek.

 

Nederlandstalige feestzanger boeken in Eksaarde

Deze entertainer kan eventueel allerlei leuke Nederlandse muziek zingen bij een feest of event.

Naast Tino’s hits bijvoorbeeld muziek van: André Hazes, Jan Smit, Wolter Kroes, Vinzzent, Yves Berendse, Marco Borsato, Jeroen van der Boom, Frans Duijts, Django Wagner, Danny de Munk, Wesley Klein, Frank van Etten, De Dijk, en vele, vele andere bekende artiesten.

Singer in Suit is flexibel met Nederlandstalige muziek. Nederpop, de gezelligste hits, de café-hits en eventueel de meer gevoelige nummers. Wat u maar wilt en wat bij de ambiance past.

Bent u geen liefhebber van Hollandse hits? Dan heeft deze feestzanger nog super veel andere mooie nummers om mee op te treden.

Neem nu contact op voor meer informatie over Singer in Suit voor een optreden in Eksaarde

Gevarieerde zanger boeken? Ga naar de website van Singer in Suit!

Singer in Suit is een veelzijdige feestzanger en allround dj. Geschikt voor feestjes, bruiloften, evenementen of ‘gewoon’ bij u thuis!

Deze feestzanger is nu beschikbaar in Eksaarde