Feestzanger boeken in Elversele

Misschien is deze tino martin act iets voor u!

De echte Tino Martin kost meer dan 10 000 euro voor een half uur. Deze feestzanger kost slechts 450 euro! De grote hits van Tino Martin, allemaal live gezongen! Kijk bijvoorbeeld naar ‘Zij Weet het’ in het filmpje hieronder. En dit is nog maar een repetitie!

Neem nu contact op voor een optreden met Tino’s hits in Elversele

EEN MEER Allround feestzanger boeken in Elversele?

Dat kan ook! Dan is Singer in Suit meer iets voor u. Dat is dezelfde feestzanger, maar dan met een gevarieerd repertoire. Hij is niet alleen feestzanger, maar ook dj! Hierbij wordt de muziek afgestemd op uw wensen.

Deze artiest is gevarieerd in zijn optredens. Hij zingt bijvoorbeeld pop, soul & disco, dance, top 40 en Hollands. Opdrachtgevers huren Singer in Suit meestal in voor gevarieerde muziek.

Als u wilt, kan Singer in Suit zich ook richten op 1 stijl. Geen probleem.

Zijn repertoire omvat de grootste hits, dansmuziek en leukste en beste meezingers uit de jaren 70, 80, 90, 00 en 10 en de top 40 van nu. Ook uw favoriete muziek!

Deze feestzanger zingt alleen maar bekende muziek.

 

Nederlandse feestzanger boeken in Elversele

Deze artiest kan eventueel ook allerlei leuke Hollandstalige muziek zingen tijdens een feest of event.

Naast Tino’s hits bijvoorbeeld muziek van: André Hazes, Nick & Simon, Wolter Kroes, René Froger, Yves Berendse, Marco Borsato, Jeroen van der Boom, Frans Duijts, Willem Barth, Henk Dissel, Pascal Redeker, Wesly Bronkhorst, De Dijk, en vele, vele andere beroemde feestzangers.

Singer in Suit is veelzijdig in Nederlandse muziek. Nederpop, de allergezelligste hits, de café-hits en eventueel ook de mooiste ballads. Wat u maar wenst en wat bij de ambiance past.

Geen liefhebber van Nederlands? Dan heeft deze feestzanger nog super veel andere mooie hits om te zingen.

Neem nu contact op voor meer informatie over Singer in Suit voor een optreden in Elversele

Gevarieerde zanger boeken? Ga naar de website van Singer in Suit!

Singer in Suit is een veelzijdige feestzanger en allround dj. Geschikt voor feestjes, bruiloften, evenementen of ‘gewoon’ bij u thuis!

Deze feestzanger is nu beschikbaar in Elversele