Feestzanger boeken in Ename

Misschien is deze tino martin act iets voor u!

De echte Tino Martin kost meer dan 10 000 euro voor een half uur. Deze feestzanger kost slechts 450 euro! De grote hits van Tino Martin, allemaal live gezongen! Kijk bijvoorbeeld naar ‘Zij Weet het’ in het filmpje hieronder. En dit is nog maar een repetitie!

Neem nu contact op voor een optreden met Tino’s hits in Ename

EEN MEER Gevarieerde feestzanger boeken in Ename?

Dat kan ook! Dan is Singer in Suit meer iets voor u. Dat is dezelfde feestzanger, maar dan met een gevarieerd repertoire. Hij is trouwens feestzanger maar ook dj! De muziek kan worden afgestemd op uw voorkeuren.

Deze feestzanger is uitermate flexibel. Hij zingt bijvoorbeeld pop, soul & disco, dance, top 40 en Hollands. Mensen huren deze zanger heel vaak in voor lekker afwisselende muziek.

Als u het leuk vindt, kan Singer in Suit zich ook richten op 1 genre. Daarvoor is Singer in Suit ook een geschikte feestzanger.

Zijn muziekrepertoire omvat grote hits, dansnummers en de beste meezinghits uit de jaren 70, 80, 90, 00 en 10 en de top 40 van nu. Zeker ook uw favoriete hits!

Deze feestzanger zingt alleen maar bekende nummers.

 

Nederlandse feestzanger boeken in Ename

Deze entertainer kan eventueel ook allerlei leuke Hollandse nummers zingen tijdens een feest of event.

Naast Tino’s hits bijvoorbeeld muziek van: André Hazes, Jan Smit, John West, René Froger, Nielson, Gerard Joling, Jeroen van der Boom, Frank van Etten, Django Wagner, Danny de Munk, Wesley Klein, Wesly Bronkhorst, BLØF, en vele, vele andere artiesten.

Singer in Suit is zeer flexibel in Nederlandse muziek. Nederpop, de gezelligste hits, de kroegenhits en eventueel ook de romantische muziek. Wat u maar wenst en wat bij de ambiance past.

Bent u geen liefhebber van Nederlandse hits? Dan heeft deze feestzanger nog super veel andere geschikte muziek om live te brengen.

Neem nu contact op voor meer informatie over Singer in Suit voor een optreden in Ename

Gevarieerde zanger boeken? Ga naar de website van Singer in Suit!

Singer in Suit is een veelzijdige feestzanger en allround dj. Geschikt voor feestjes, bruiloften, evenementen of ‘gewoon’ bij u thuis!

Deze feestzanger is nu beschikbaar in Ename