Feestzanger boeken in Erembodegem

Misschien is deze tino martin act iets voor u!

De echte Tino Martin kost meer dan 10 000 euro voor een half uur. Deze feestzanger kost slechts 450 euro! De grote hits van Tino Martin, allemaal live gezongen! Kijk bijvoorbeeld naar ‘Zij Weet het’ in het filmpje hieronder. En dit is nog maar een repetitie!

Neem nu contact op voor een optreden met Tino’s hits in Erembodegem

EEN MEER Gevarieerde feestzanger boeken in Erembodegem?

Dat kan ook! Dan is Singer in Suit meer iets voor u. Dat is dezelfde feestzanger, maar dan met een gevarieerd repertoire. Hij is naast feestzanger overigens ook dj! Hierbij wordt de muziek afgestemd op uw wensen.

Deze artiest is flexibel in zijn optredens. Hij zingt bijvoorbeeld pop, soul, dance, top 40 en hits in het Nederlands. Mensen huren deze zanger heel vaak in voor gevarieerde muziek.

Als u wilt, kan Singer in Suit zich ook specialiseren in 1 muziekgenre. Dat is aan u.

Zijn muziekrepertoire omvat grote hits, danshits en de beste meezinghits uit de jaren 70, 80, 90, 00 en 10 en de laatste top 40 nummers. Hier zitten zeker favorieten van u tussen! Deze feestzanger is dus geschikt voor vele optredens!

Deze feestzanger zingt alleen maar bekende liedjes.

 

Nederlandse feestzanger boeken in Erembodegem

Deze entertainer kan eventueel allerlei leuke Nederlandstalige muziek zingen bij een optreden.

Naast Tino’s hits bijvoorbeeld muziek van: André Hazes, Nick & Simon, Wolter Kroes, René Froger, Nielson, Marco Borsato, Jeroen van der Boom, Frans Duijts, Willem Barth, Henk Dissel, Pascal Redeker, Frank van Etten, 3JS, en vele, vele andere beroemde feestzangers.

Singer in Suit is veelzijdig in Hollandse muziek. Nederpop, de allergezelligste hits, de kroegenhits en eventueel de sfeervolle ballads. Wat u maar wilt en wat bij de ambiance past.

Geen liefhebber van Nederlandstalige muziek? Dan heeft deze feestzanger nog super veel andere mooie nummers om live te brengen.

Neem nu contact op voor meer informatie over Singer in Suit voor een optreden in Erembodegem

Gevarieerde zanger boeken? Ga naar de website van Singer in Suit!

Singer in Suit is een veelzijdige feestzanger en allround dj. Geschikt voor feestjes, bruiloften, evenementen of ‘gewoon’ bij u thuis!

Deze feestzanger is nu beschikbaar in Erembodegem