Feestzanger boeken in Etten-Leur

Misschien is deze tino martin act iets voor u!

De echte Tino Martin kost meer dan 10 000 euro voor een half uur. Deze feestzanger kost slechts 450 euro! De grote hits van Tino Martin, allemaal live gezongen! Kijk bijvoorbeeld naar ‘Zij Weet het’ in het filmpje hieronder. En dit is nog maar een repetitie!

Neem nu contact op voor een optreden met Tino’s hits in Etten-Leur

EEN MEER Allround feestzanger boeken in Etten-Leur?

Dat kan ook! Dan is Singer in Suit meer iets voor u. Dat is dezelfde feestzanger, maar dan met een gevarieerd repertoire. Hij is trouwens feestzanger maar ook dj! De muziek kan worden aangepast aan uw wensen.

Deze feestzanger is flexibel in zijn optredens. Hij zingt bijvoorbeeld pop, soul, dance, top 40 en Nederlandstalig. Mensen huren deze artiest heel vaak in voor lekker afwisselende optredens.

Als u het wilt, kan Singer in Suit zich ook richten op 1 muziekgenre. Daarvoor is Singer in Suit ook een geschikte feestzanger.

Zijn muziekplaylist omvat grote hits, dansnummers en de beste meezingers uit de 70’s, 80’s, 90’s, 00’s, 10’s en de laatste top 40 nummers. Dat is ideaal!

Deze artiest zingt alleen maar bekende songs.

 

Nederlandstalige feestzanger boeken in Etten-Leur

Deze feestzanger kan eventueel allerlei leuke Nederlandse hits zingen tijdens een feest of evenement.

Naast Tino’s hits bijvoorbeeld muziek van: André Hazes, Jan Smit, Wolter Kroes, Vinzzent, Nielson, Marco Borsato, Guus Meeuwis, Frans Duijts, Django Wagner, Danny de Munk, Wesley Klein, Frank van Etten, BLØF, en vele, vele andere bekende artiesten.

Singer in Suit is veelzijdig in Hollandse hits. De popnummers, de gezelligste hits, de café-hits en eventueel ook de romantische nummers. Wat u maar wenst en waar de sfeer om vraagt.

Geen liefhebber van Nederlandstalig? Dan heeft deze feestzanger nog heel veel andere mooie muziek om te brengen.

Neem nu contact op voor meer informatie over Singer in Suit voor een optreden in Etten-Leur

Gevarieerde zanger boeken? Ga naar de website van Singer in Suit!

Singer in Suit is een veelzijdige feestzanger en allround dj. Geschikt voor feestjes, bruiloften, evenementen of ‘gewoon’ bij u thuis!

Deze feestzanger is nu beschikbaar in Etten-Leur