Feestzanger boeken in Fijnaart

Misschien is deze tino martin act iets voor u!

De echte Tino Martin kost meer dan 10 000 euro voor een half uur. Deze feestzanger kost slechts 450 euro! De grote hits van Tino Martin, allemaal live gezongen! Kijk bijvoorbeeld naar ‘Zij Weet het’ in het filmpje hieronder. En dit is nog maar een repetitie!

Neem nu contact op voor een optreden met Tino’s hits in Fijnaart

EEN MEER Gevarieerde feestzanger boeken in Fijnaart?

Dat kan ook! Dan is Singer in Suit meer iets voor u. Dat is dezelfde feestzanger, maar dan met een gevarieerd repertoire. Hij is naast feestzanger overigens ook dj! De muziek kan worden aangepast aan uw wensen.

Deze feestzanger is van vele markten thuis. Hij zingt bijvoorbeeld pop, soul, dance, top 40 en Nederlandstalig. Opdrachtgevers huren Singer in Suit vaak in voor afwisselende live optredens.

Als u dat wilt, kan Singer in Suit zich ook specialiseren in 1 genre. Dat is zeker mogelijk.

Zijn muziekplaylist omvat grote hits, dansnummers en de beste meezingmuziek uit de jaren 70, 80, 90, 00 en 10 en de huidige top 40. Daar zitten uw favorieten zeker tussen!

Deze feestzanger zingt alleen maar bekende songs.

 

Nederlandstalige feestzanger boeken in Fijnaart

Deze feestzanger kan eventueel allerlei leuke Hollandse hits zingen bij een feest of event.

Naast Tino’s hits bijvoorbeeld muziek van: André Hazes, Nick & Simon, John West, Vinzzent, Nielson, Gerard Joling, Jeroen van der Boom, Frank van Etten, Django Wagner, Henk Dissel, Wesley Klein, Henk Bernard, De Dijk, en vele, vele andere beroemde acts.

Singer in Suit is zeer flexibel in Hollandse muziek. Nederpop, de gezellige hits, de kroegenhits en eventueel de romantische nummers. Wat u maar wenst en waar de sfeer om vraagt.

Geen liefhebber van Nederlandse liedjes? Dan heeft deze feestzanger nog veel andere mooie nummers om live te zingen.

Neem nu contact op voor meer informatie over Singer in Suit voor een optreden in Fijnaart

Gevarieerde zanger boeken? Ga naar de website van Singer in Suit!

Singer in Suit is een veelzijdige feestzanger en allround dj. Geschikt voor feestjes, bruiloften, evenementen of ‘gewoon’ bij u thuis!

Deze feestzanger is nu beschikbaar in Fijnaart