Feestzanger boeken in Gaasterland

Misschien is deze tino martin act iets voor u!

De echte Tino Martin kost meer dan 10 000 euro voor een half uur. Deze feestzanger kost slechts 450 euro! De grote hits van Tino Martin, allemaal live gezongen! Kijk bijvoorbeeld naar ‘Zij Weet het’ in het filmpje hieronder. En dit is nog maar een repetitie!

Neem nu contact op voor een optreden met Tino’s hits in Gaasterland

EEN MEER Afwisselende feestzanger boeken in Gaasterland?

Dat kan ook! Dan is Singer in Suit meer iets voor u. Dat is dezelfde feestzanger, maar dan met een gevarieerd repertoire. Hij is trouwens feestzanger maar ook dj! Hierbij wordt de muziek afgestemd op uw wensen.

Deze feestzanger is gevarieerd in zijn optredens. Hij zingt bijvoorbeeld pop, soul & disco, dance, top 40 en Hollands. Opdrachtgevers huren deze entertainer meestal in voor lekker afwisselende live optredens.

Als u het wilt, kan Singer in Suit zich ook specialiseren in 1 genre. Dat mag u bepalen.

Zijn playlist omvat grote hits, dansmuziek en meezingers uit de jaren 70, 80, 90, 00 en 10 en de top 40 van nu. Dat is ideaal!

Deze performer zingt alleen maar bekende muziek.

 

Nederlandstalige feestzanger boeken in Gaasterland

Deze artiest kan eventueel veel leuke Hollandse nummers zingen tijdens een feest of event.

Naast Tino’s hits bijvoorbeeld muziek van: André Hazes, Nick & Simon, John West, René Froger, Nielson, Marco Borsato, Jeroen van der Boom, Frank van Etten, Django Wagner, Danny de Munk, Pascal Redeker, Frank van Etten, 3JS, en vele, vele andere artiesten.

Singer in Suit is flexibel met muziek van eigen bodem. Nederpop, de gezellige hits, de café-hits en eventueel de gevoelige nummers. Wat u maar wilt en wat bij de ambiance past.

Geen liefhebber van Nederlandse liedjes? Dan heeft deze feestzanger nog genoeg andere geschikte muziek om te brengen.

Neem nu contact op voor meer informatie over Singer in Suit voor een optreden in Gaasterland

Gevarieerde zanger boeken? Ga naar de website van Singer in Suit!

Singer in Suit is een veelzijdige feestzanger en allround dj. Geschikt voor feestjes, bruiloften, evenementen of ‘gewoon’ bij u thuis!

Deze feestzanger is nu beschikbaar in Gaasterland