Feestzanger boeken in Galder

Misschien is deze tino martin act iets voor u!

De echte Tino Martin kost meer dan 10 000 euro voor een half uur. Deze feestzanger kost slechts 450 euro! De grote hits van Tino Martin, allemaal live gezongen! Kijk bijvoorbeeld naar ‘Zij Weet het’ in het filmpje hieronder. En dit is nog maar een repetitie!

Neem nu contact op voor een optreden met Tino’s hits in Galder

EEN MEER Afwisselende feestzanger boeken in Galder?

Dat kan ook! Dan is Singer in Suit meer iets voor u. Dat is dezelfde feestzanger, maar dan met een gevarieerd repertoire. Hij is naast feestzanger overigens ook dj! Hierbij wordt de muziek afgestemd op uw wensen.

Deze feestzanger is uitermate flexibel. Hij zingt bijvoorbeeld pop, soul & disco, dance, top 40 en Hollandse hits. Opdrachtgevers huren deze artiest meestal in voor gevarieerde optredens.

Als u het leuk vindt, kan Singer in Suit zich ook specialiseren in 1 muziekgenre. Dat is zeker mogelijk.

Zijn muziekcollectie omvat de grootste hits, danshits en de beste meezingmuziek uit de jaren 70, 80, 90, 00 en 10 en de huidige top 40. Ideaal, toch?

Deze feestzanger zingt alleen maar super bekende muziek.

 

Nederlandstalige feestzanger boeken in Galder

Deze artiest kan eventueel heel veel leuke Nederlandstalige songs zingen tijdens een optreden.

Naast Tino’s hits bijvoorbeeld muziek van: André Hazes, Jan Smit, Wolter Kroes, Vinzzent, Nielson, Marco Borsato, Guus Meeuwis, Frank van Etten, Willem Barth, Henk Dissel, Pascal Redeker, Wesly Bronkhorst, BLØF, en vele, vele andere beroemde feestzangers.

Singer in Suit is flexibel met Nederlandse muziek. Nederpop, de allergezelligste hits, de kroegnummers en eventueel ook de sfeervolle ballads. Wat u maar wilt en wat bij de ambiance past.

Bent u geen liefhebber van Hollandse hits? Dan heeft deze feestzanger nog super veel andere leuke songs om live mee op te treden.

Neem nu contact op voor meer informatie over Singer in Suit voor een optreden in Galder

Gevarieerde zanger boeken? Ga naar de website van Singer in Suit!

Singer in Suit is een veelzijdige feestzanger en allround dj. Geschikt voor feestjes, bruiloften, evenementen of ‘gewoon’ bij u thuis!

Deze feestzanger is nu beschikbaar in Galder