Feestzanger boeken in Geldrop

Misschien is deze tino martin act iets voor u!

De echte Tino Martin kost meer dan 10 000 euro voor een half uur. Deze feestzanger kost slechts 450 euro! De grote hits van Tino Martin, allemaal live gezongen! Kijk bijvoorbeeld naar ‘Zij Weet het’ in het filmpje hieronder. En dit is nog maar een repetitie!

Neem nu contact op voor een optreden met Tino’s hits in Geldrop

EEN MEER Afwisselende feestzanger boeken in Geldrop?

Dat kan ook! Dan is Singer in Suit meer iets voor u. Dat is dezelfde feestzanger, maar dan met een gevarieerd repertoire. Hij is trouwens feestzanger en dj! De muziek kan worden aangepast aan uw wensen.

Deze artiest is van vele markten thuis. Hij zingt bijvoorbeeld pop, soul, dance, top 40 en Nederlandstalig. Mensen huren deze entertainer het meest in voor mooie en gevarieerde live optredens.

Als u wilt, kan Singer in Suit zich ook specialiseren in 1 muziekstroming. Dat mag u bepalen.

Zijn songlist omvat grote hits, danshits en de beste meezinghits uit de 70’s, 80’s, 90’s, 00’s, 10’s en de laatste top 40 nummers. Zeker ook uw favoriete hits!

Deze artiest zingt alleen maar super bekende muziek.

 

Nederlandse feestzanger boeken in Geldrop

Deze artiest kan eventueel veel leuke Nederlandstalige songs zingen tijdens een feest of evenement.

Naast Tino’s hits bijvoorbeeld muziek van: André Hazes, Jan Smit, Wolter Kroes, Vinzzent, Nielson, Marco Borsato, Jeroen van der Boom, Frans Duijts, Willem Barth, Henk Dissel, Wesley Klein, Henk Bernard, De Dijk, en vele, vele andere feestzangers.

Singer in Suit is veelzijdig in Hollandse hits. Nederpop, de gezellige hits, de café-hits en eventueel de sfeervolle ballads. Wat u maar wenst en wat gepast is.

Bent u geen liefhebber van Hollandse hits? Dan heeft deze feestzanger nog genoeg andere geschikte songs om live te zingen.

Neem nu contact op voor meer informatie over Singer in Suit voor een optreden in Geldrop

Gevarieerde zanger boeken? Ga naar de website van Singer in Suit!

Singer in Suit is een veelzijdige feestzanger en allround dj. Geschikt voor feestjes, bruiloften, evenementen of ‘gewoon’ bij u thuis!

Deze feestzanger is nu beschikbaar in Geldrop