Feestzanger boeken in Giessen

Misschien is deze tino martin act iets voor u!

De echte Tino Martin kost meer dan 10 000 euro voor een half uur. Deze feestzanger kost slechts 450 euro! De grote hits van Tino Martin, allemaal live gezongen! Kijk bijvoorbeeld naar ‘Zij Weet het’ in het filmpje hieronder. En dit is nog maar een repetitie!

Neem nu contact op voor een optreden met Tino’s hits in Giessen

EEN MEER Gevarieerde feestzanger boeken in Giessen?

Dat kan ook! Dan is Singer in Suit meer iets voor u. Dat is dezelfde feestzanger, maar dan met een gevarieerd repertoire. Hij is niet alleen feestzanger, maar ook dj! Hierbij wordt de muziek afgestemd op uw wensen.

Deze artiest is breed inzetbaar. Hij zingt bijvoorbeeld pop, soul & disco, dance, top 40 en Nederlandse hits. Opdrachtgevers huren deze zanger meestal in voor afwisselende muziek.

Als u het wilt, kan Singer in Suit zich ook richten op 1 stijl. Dat is zeker mogelijk.

Zijn repertoire omvat grote hits, dansmuziek en de leukste meezingers uit de 70’s, 80’s, 90’s, 00’s, 10’s en de nieuwste top 40 hits. U boekt hier dus een feestzanger die zich kan aanpassen aan uw voorkeuren!

Deze feestzanger zingt alleen maar bekende songs.

 

Nederlandstalige feestzanger boeken in Giessen

Deze feestzanger kan eventueel heel veel leuke Hollandse liedjes zingen tijdens een feest of evenement.

Naast Tino’s hits bijvoorbeeld muziek van: André Hazes, Jan Smit, Wolter Kroes, René Froger, Yves Berendse, Gerard Joling, Guus Meeuwis, Frans Duijts, Willem Barth, Danny de Munk, Pascal Redeker, Henk Bernard, De Dijk, en vele, vele andere bekende acts.

Singer in Suit is zeer flexibel in Nederlandse muziek. Nederpop, de allergezelligste hits, de café-hits en eventueel de romantische muziek. Wat u maar wenst en wat gepast is.

Bent u geen liefhebber van Nederlandse liedjes? Dan heeft deze feestzanger nog veel andere geschikte muziek om mee op te treden.

Neem nu contact op voor meer informatie over Singer in Suit voor een optreden in Giessen

Gevarieerde zanger boeken? Ga naar de website van Singer in Suit!

Singer in Suit is een veelzijdige feestzanger en allround dj. Geschikt voor feestjes, bruiloften, evenementen of ‘gewoon’ bij u thuis!

Deze feestzanger is nu beschikbaar in Giessen