Feestzanger boeken in Gilze

Misschien is deze tino martin act iets voor u!

De echte Tino Martin kost meer dan 10 000 euro voor een half uur. Deze feestzanger kost slechts 450 euro! De grote hits van Tino Martin, allemaal live gezongen! Kijk bijvoorbeeld naar ‘Zij Weet het’ in het filmpje hieronder. En dit is nog maar een repetitie!

Neem nu contact op voor een optreden met Tino’s hits in Gilze

EEN MEER Afwisselende feestzanger boeken in Gilze?

Dat kan ook! Dan is Singer in Suit meer iets voor u. Dat is dezelfde feestzanger, maar dan met een gevarieerd repertoire. Hij is trouwens feestzanger maar ook dj! De muziek kan worden aangepast aan uw wensen.

Deze artiest is gevarieerd in zijn repertoire. Hij zingt bijvoorbeeld pop, soul & disco, dance, top 40 en hits in het Nederlands. Opdrachtgevers huren deze artiest regelmatig in voor gevarieerde optredens.

Als u wilt, kan Singer in Suit zich ook specialiseren in 1 muziekgenre. Dat is zeker mogelijk.

Zijn playlist omvat grote hits, dansmuziek en meezingers uit de jaren 70, 80, 90, 00 en 10 en de laatste top 40 nummers. Wat wilt u nog meer?

Deze performer zingt alleen maar hele bekende liedjes.

 

Nederlandstalige feestzanger boeken in Gilze

Deze feestzanger kan eventueel allerlei leuke Hollandse nummers zingen tijdens een feest of evenement.

Naast Tino’s hits bijvoorbeeld muziek van: André Hazes, Nick & Simon, Wolter Kroes, René Froger, Nielson, Gerard Joling, Jeroen van der Boom, Frank van Etten, Django Wagner, Henk Dissel, Pascal Redeker, Wesly Bronkhorst, De Dijk, en vele, vele andere super bekende feestzanger.

Singer in Suit is zeer veelzijdig in muziek van eigen bodem. De popnummers, de allergezelligste hits, de kroegnummers en eventueel ook de romantische muziek. Wat u maar wilt en waar de sfeer om vraagt.

Bent u geen liefhebber van Nederlandse hits? Dan heeft deze feestzanger nog veel andere mooie hits om mee op te treden.

Neem nu contact op voor meer informatie over Singer in Suit voor een optreden in Gilze

Gevarieerde zanger boeken? Ga naar de website van Singer in Suit!

Singer in Suit is een veelzijdige feestzanger en allround dj. Geschikt voor feestjes, bruiloften, evenementen of ‘gewoon’ bij u thuis!

Deze feestzanger is nu beschikbaar in Gilze