Feestzanger boeken in Goirle

Misschien is deze tino martin act iets voor u!

De echte Tino Martin kost meer dan 10 000 euro voor een half uur. Deze feestzanger kost slechts 450 euro! De grote hits van Tino Martin, allemaal live gezongen! Kijk bijvoorbeeld naar ‘Zij Weet het’ in het filmpje hieronder. En dit is nog maar een repetitie!

Neem nu contact op voor een optreden met Tino’s hits in Goirle

EEN MEER Allround feestzanger boeken in Goirle?

Dat kan ook! Dan is Singer in Suit meer iets voor u. Dat is dezelfde feestzanger, maar dan met een gevarieerd repertoire. Hij is trouwens feestzanger en dj! Hierbij wordt de muziek afgestemd op uw wensen.

Deze feestzanger is gevarieerd in zijn repertoire. Hij zingt bijvoorbeeld pop, soul & disco, dance, top 40 en Hollands. Mensen huren deze entertainer regelmatig in voor mooie en gevarieerde optredens.

Als u wilt, kan Singer in Suit zich ook specialiseren in 1 muziekgenre. Laat Singer in Suit gerust weten hoe hij u van dienst kan zijn.

Zijn songlist omvat de grootste hits, dansmuziek en leukste en beste meezingers uit de jaren 70, 80, 90, 00 en 10 en de huidige top 40. Ideaal!

Deze feestzanger zingt alleen maar bekende nummers.

 

Nederlandse feestzanger boeken in Goirle

Deze feestzanger kan eventueel veel leuke Hollandse liedjes zingen bij een live optreden.

Naast Tino’s hits bijvoorbeeld muziek van: André Hazes, Jan Smit, John West, Vinzzent, Yves Berendse, Gerard Joling, Guus Meeuwis, Frank van Etten, Django Wagner, Danny de Munk, Wesley Klein, Frank van Etten, BLØF, en vele, vele andere super bekende artiesten.

Singer in Suit is flexibel met Hollandse muziek. Nederpop, de allergezelligste hits, de kroegenhits en eventueel ook de ballads. Wat u maar wilt en wat bij de ambiance past.

Geen liefhebber van Hollandse hits? Dan heeft deze feestzanger nog genoeg andere geschikte muziek om te zingen.

Neem nu contact op voor meer informatie over Singer in Suit voor een optreden in Goirle

Gevarieerde zanger boeken? Ga naar de website van Singer in Suit!

Singer in Suit is een veelzijdige feestzanger en allround dj. Geschikt voor feestjes, bruiloften, evenementen of ‘gewoon’ bij u thuis!

Deze feestzanger is nu beschikbaar in Goirle