Feestzanger boeken in Grammene

Misschien is deze tino martin act iets voor u!

De echte Tino Martin kost meer dan 10 000 euro voor een half uur. Deze feestzanger kost slechts 450 euro! De grote hits van Tino Martin, allemaal live gezongen! Kijk bijvoorbeeld naar ‘Zij Weet het’ in het filmpje hieronder. En dit is nog maar een repetitie!

Neem nu contact op voor een optreden met Tino’s hits in Grammene

EEN MEER Allround feestzanger boeken in Grammene?

Dat kan ook! Dan is Singer in Suit meer iets voor u. Dat is dezelfde feestzanger, maar dan met een gevarieerd repertoire. Hij is naast feestzanger overigens ook dj! De muziek kan worden afgestemd op uw voorkeuren.

Deze artiest is uitermate flexibel. Hij zingt bijvoorbeeld pop, soul, dance, top 40 en Hollandse hits. Mensen huren deze zanger vaak in voor mooie en gevarieerde optredens.

Als u wilt, kan Singer in Suit zich ook richten op 1 muziekgenre. Dat is zeker mogelijk.

Zijn songcollectie omvat de grootste hits, dansnummers en de leukste meezingers uit de 70’s, 80’s, 90’s, 00’s, 10’s en de laatste top 40 nummers. Ook uw favoriete muziek!

Deze artiest zingt alleen maar bekende liedjes.

 

Nederlandse feestzanger boeken in Grammene

Deze entertainer kan eventueel ook allerlei leuke Nederlandse nummers zingen bij een optreden.

Naast Tino’s hits bijvoorbeeld muziek van: André Hazes, Jan Smit, John West, Vinzzent, Yves Berendse, Marco Borsato, Guus Meeuwis, Frans Duijts, Django Wagner, Danny de Munk, Pascal Redeker, Frank van Etten, De Dijk, en vele, vele andere beroemde acts.

Singer in Suit is flexibel met Hollandse muziek. De popnummers, de gezellige hits, de café-hits en eventueel ook de meer gevoelige nummers. Wat u maar wilt en wat bij de ambiance past.

Bent u geen liefhebber van Nederlandstalig? Dan heeft deze feestzanger nog heel veel andere mooie hits om te brengen.

Neem nu contact op voor meer informatie over Singer in Suit voor een optreden in Grammene

Gevarieerde zanger boeken? Ga naar de website van Singer in Suit!

Singer in Suit is een veelzijdige feestzanger en allround dj. Geschikt voor feestjes, bruiloften, evenementen of ‘gewoon’ bij u thuis!

Deze feestzanger is nu beschikbaar in Grammene