Feestzanger boeken in Haghorst

Misschien is deze tino martin act iets voor u!

De echte Tino Martin kost meer dan 10 000 euro voor een half uur. Deze feestzanger kost slechts 450 euro! De grote hits van Tino Martin, allemaal live gezongen! Kijk bijvoorbeeld naar ‘Zij Weet het’ in het filmpje hieronder. En dit is nog maar een repetitie!

Neem nu contact op voor een optreden met Tino’s hits in Haghorst

EEN MEER Gevarieerde feestzanger boeken in Haghorst?

Dat kan ook! Dan is Singer in Suit meer iets voor u. Dat is dezelfde feestzanger, maar dan met een gevarieerd repertoire. Hij is trouwens feestzanger maar ook dj! Hierbij wordt de muziek afgestemd op uw wensen.

Deze artiest is uitermate flexibel. Hij zingt bijvoorbeeld pop, soul & disco, dance, top 40 en Nederlands. Opdrachtgevers huren Singer in Suit regelmatig in voor mooie en gevarieerde muziek.

Als u dat wilt, kan Singer in Suit zich ook specialiseren in 1 muziekstijl. Bijvoorbeeld op uw favoriete muziekstijl.

Zijn repertoire omvat grote hits, dansmuziek en de beste meezingers uit de jaren 70, 80, 90, 00 en 10 en de top 40 van nu. Ideaal, toch?

Deze feestzanger zingt alleen maar super bekende muziek.

 

Nederlandstalige feestzanger boeken in Haghorst

Deze artiest kan eventueel heel veel leuke Nederlandstalige hits zingen tijdens een live optreden.

Naast Tino’s hits bijvoorbeeld muziek van: André Hazes, Nick & Simon, John West, Vinzzent, Nielson, Marco Borsato, Guus Meeuwis, Frans Duijts, Django Wagner, Henk Dissel, Pascal Redeker, Wesly Bronkhorst, 3JS, en vele, vele andere hele bekende feestzangers.

Singer in Suit is zeer flexibel in Hollandse muziek. Nederpop, de allergezelligste hits, de kroegenhits en eventueel de mooiste ballads. Wat u maar wenst en wat gepast is.

Bent u geen liefhebber van Nederlands? Dan heeft deze feestzanger nog veel andere mooie hits om te brengen.

Neem nu contact op voor meer informatie over Singer in Suit voor een optreden in Haghorst

Gevarieerde zanger boeken? Ga naar de website van Singer in Suit!

Singer in Suit is een veelzijdige feestzanger en allround dj. Geschikt voor feestjes, bruiloften, evenementen of ‘gewoon’ bij u thuis!

Deze feestzanger is nu beschikbaar in Haghorst