Feestzanger boeken in Haps

Misschien is deze tino martin act iets voor u!

De echte Tino Martin kost meer dan 10 000 euro voor een half uur. Deze feestzanger kost slechts 450 euro! De grote hits van Tino Martin, allemaal live gezongen! Kijk bijvoorbeeld naar ‘Zij Weet het’ in het filmpje hieronder. En dit is nog maar een repetitie!

Neem nu contact op voor een optreden met Tino’s hits in Haps

EEN MEER Veelzijdige feestzanger boeken in Haps?

Dat kan ook! Dan is Singer in Suit meer iets voor u. Dat is dezelfde feestzanger, maar dan met een gevarieerd repertoire. Hij is naast feestzanger overigens ook dj! De muziek kan worden afgestemd op uw voorkeuren.

Deze feestzanger is van vele markten thuis. Hij zingt bijvoorbeeld pop, soul & disco, dance, top 40 en Nederlands. Mensen huren deze zanger heel vaak in voor lekker afwisselende optredens.

Als u dat wilt, kan Singer in Suit zich ook specialiseren in 1 muziekgenre. Bijvoorbeeld op uw favoriete muziekstijl.

Zijn collectie omvat grote hits, dansmuziek en de beste meezingmuziek uit de jaren 70, 80, 90, 00 en 10 en de nieuwste top 40 hits. Zeker ook de muziek die u leuk vindt!

Deze performer zingt alleen maar bekende nummers.

 

Nederlandse feestzanger boeken in Haps

Deze feestzanger kan eventueel allerlei leuke Hollandse muziek zingen tijdens een optreden.

Naast Tino’s hits bijvoorbeeld muziek van: André Hazes, Nick & Simon, John West, Vinzzent, Nielson, Gerard Joling, Jeroen van der Boom, Frank van Etten, Willem Barth, Henk Dissel, Pascal Redeker, Henk Bernard, De Dijk, en vele, vele andere bekende entertainers.

Singer in Suit is flexibel met Nederlandstalige muziek. Nederpop, de allergezelligste hits, de kroegnummers en eventueel ook de romantische muziek. Wat u maar wilt en wat gepast is.

Geen liefhebber van Hollandse liedjes? Dan heeft deze feestzanger nog super veel andere geschikte muziek om live mee op te treden.

Neem nu contact op voor meer informatie over Singer in Suit voor een optreden in Haps

Gevarieerde zanger boeken? Ga naar de website van Singer in Suit!

Singer in Suit is een veelzijdige feestzanger en allround dj. Geschikt voor feestjes, bruiloften, evenementen of ‘gewoon’ bij u thuis!

Deze feestzanger is nu beschikbaar in Haps