Feestzanger boeken in Haringe

Misschien is deze tino martin act iets voor u!

De echte Tino Martin kost meer dan 10 000 euro voor een half uur. Deze feestzanger kost slechts 450 euro! De grote hits van Tino Martin, allemaal live gezongen! Kijk bijvoorbeeld naar ‘Zij Weet het’ in het filmpje hieronder. En dit is nog maar een repetitie!

Neem nu contact op voor een optreden met Tino’s hits in Haringe

EEN MEER Afwisselende feestzanger boeken in Haringe?

Dat kan ook! Dan is Singer in Suit meer iets voor u. Dat is dezelfde feestzanger, maar dan met een gevarieerd repertoire. Hij is niet alleen feestzanger, maar ook dj! De muziek kan worden afgestemd op uw voorkeuren.

Deze artiest is van vele markten thuis. Hij zingt bijvoorbeeld pop, soul, dance, top 40 en Nederlands. Mensen huren deze artiest meestal in voor mooie en gevarieerde muziek.

Als u het wilt, kan Singer in Suit zich ook richten op 1 muziekgenre. Daarvoor is Singer in Suit ook een geschikte feestzanger.

Zijn collectie omvat de grootste hits, danshits en meezingers uit de 70’s, 80’s, 90’s, 00’s, 10’s en de top 40 van nu. Zeker ook de muziekstijl die u leuk vindt!

Deze artiest zingt alleen maar bekende liedjes.

 

Nederlandse feestzanger boeken in Haringe

Deze artiest kan eventueel veel leuke Hollandstalige songs zingen bij een feest of event.

Naast Tino’s hits bijvoorbeeld muziek van: André Hazes, Jan Smit, Wolter Kroes, Vinzzent, Nielson, Marco Borsato, Guus Meeuwis, Frans Duijts, Willem Barth, Henk Dissel, Pascal Redeker, Wesly Bronkhorst, BLØF, en vele, vele andere bekende feestzangers.

Singer in Suit is flexibel met muziek van eigen bodem. De popnummers, de gezellige hits, de kroegnummers en eventueel de meer gevoelige nummers. Wat u maar wilt en wat bij de ambiance past.

Geen liefhebber van Hollandse liedjes? Dan heeft deze feestzanger nog heel veel andere geschikte nummers om live mee op te treden.

Neem nu contact op voor meer informatie over Singer in Suit voor een optreden in Haringe

Gevarieerde zanger boeken? Ga naar de website van Singer in Suit!

Singer in Suit is een veelzijdige feestzanger en allround dj. Geschikt voor feestjes, bruiloften, evenementen of ‘gewoon’ bij u thuis!

Deze feestzanger is nu beschikbaar in Haringe