Feestzanger boeken in Heesbeen

Misschien is deze tino martin act iets voor u!

De echte Tino Martin kost meer dan 10 000 euro voor een half uur. Deze feestzanger kost slechts 450 euro! De grote hits van Tino Martin, allemaal live gezongen! Kijk bijvoorbeeld naar ‘Zij Weet het’ in het filmpje hieronder. En dit is nog maar een repetitie!

Neem nu contact op voor een optreden met Tino’s hits in Heesbeen

EEN MEER Afwisselende feestzanger boeken in Heesbeen?

Dat kan ook! Dan is Singer in Suit meer iets voor u. Dat is dezelfde feestzanger, maar dan met een gevarieerd repertoire. Hij is naast feestzanger overigens ook dj! De muziek kan worden aangepast aan uw wensen.

Deze artiest is heel breed inzetbaar. Hij zingt bijvoorbeeld pop, soul, dance, top 40 en Hollandse hits. Opdrachtgevers huren deze artiest meestal in voor mooie en gevarieerde optredens.

Als u dat wilt, kan Singer in Suit zich ook richten op 1 muziekgenre. Bijvoorbeeld op uw favoriete muziekstijl.

Zijn repertoire omvat de grootste hits, dansmuziek en de beste meezingmuziek uit de jaren 70, 80, 90, 00 en 10 en de top 40 van nu. Zeker ook de muziekstijl die u leuk vindt!

Deze artiest zingt alleen maar bekende hits.

 

Nederlandse feestzanger boeken in Heesbeen

Deze entertainer kan eventueel heel veel leuke Hollandstalige songs zingen bij een optreden.

Naast Tino’s hits bijvoorbeeld muziek van: André Hazes, Nick & Simon, Wolter Kroes, René Froger, Nielson, Marco Borsato, Guus Meeuwis, Frans Duijts, Django Wagner, Henk Dissel, Pascal Redeker, Frank van Etten, BLØF, en vele, vele andere feestzangers.

Singer in Suit is flexibel met Nederlandstalige muziek. Nederpop, de allergezelligste hits, de kroegenhits en eventueel de mooiste ballads. Wat u maar wilt en wat bij de ambiance past.

Geen liefhebber van Hollands gezongen muziek? Dan heeft deze feestzanger nog heel veel andere geschikte songs om te zingen.

Neem nu contact op voor meer informatie over Singer in Suit voor een optreden in Heesbeen

Gevarieerde zanger boeken? Ga naar de website van Singer in Suit!

Singer in Suit is een veelzijdige feestzanger en allround dj. Geschikt voor feestjes, bruiloften, evenementen of ‘gewoon’ bij u thuis!

Deze feestzanger is nu beschikbaar in Heesbeen