Feestzanger boeken in Heesch

Misschien is deze tino martin act iets voor u!

De echte Tino Martin kost meer dan 10 000 euro voor een half uur. Deze feestzanger kost slechts 450 euro! De grote hits van Tino Martin, allemaal live gezongen! Kijk bijvoorbeeld naar ‘Zij Weet het’ in het filmpje hieronder. En dit is nog maar een repetitie!

Neem nu contact op voor een optreden met Tino’s hits in Heesch

EEN MEER Gevarieerde feestzanger boeken in Heesch?

Dat kan ook! Dan is Singer in Suit meer iets voor u. Dat is dezelfde feestzanger, maar dan met een gevarieerd repertoire. Hij is naast feestzanger overigens ook dj! De muziek kan worden afgestemd op uw voorkeuren.

Deze feestzanger is flexibel in zijn optredens. Hij zingt bijvoorbeeld pop, soul, dance, top 40 en Nederlandse hits. Mensen huren deze zanger meestal in voor afwisselende muziek.

Als u dat wilt, kan Singer in Suit zich ook richten op 1 stijl. Zo wordt Singer in Suit ook vaak geboekt.

Zijn collectie omvat de grootste hits, dansmuziek en de betere meezingers uit de jaren 70, 80, 90, 00 en 10 en de huidige top 40. Daar zitten uw favorieten zeker tussen!

Deze performer zingt alleen maar bekende liedjes.

 

Nederlandse feestzanger boeken in Heesch

Deze entertainer kan eventueel heel veel leuke Hollandstalige nummers zingen tijdens een feest of event.

Naast Tino’s hits bijvoorbeeld muziek van: André Hazes, Jan Smit, Wolter Kroes, Vinzzent, Nielson, Gerard Joling, Guus Meeuwis, Frans Duijts, Willem Barth, Danny de Munk, Pascal Redeker, Henk Bernard, 3JS, en vele, vele andere bekende feestzangers.

Singer in Suit is flexibel met Nederlandstalige muziek. Nederpop, de gezellige hits, de café-hits en eventueel de romantische hits. Wat u maar wilt en wat gepast is.

Geen liefhebber van Nederlands gezongen muziek? Dan heeft deze feestzanger nog veel andere leuke hits om live te zingen.

Neem nu contact op voor meer informatie over Singer in Suit voor een optreden in Heesch

Gevarieerde zanger boeken? Ga naar de website van Singer in Suit!

Singer in Suit is een veelzijdige feestzanger en allround dj. Geschikt voor feestjes, bruiloften, evenementen of ‘gewoon’ bij u thuis!

Deze feestzanger is nu beschikbaar in Heesch