Feestzanger boeken in het Bildt

Misschien is deze tino martin act iets voor u!

De echte Tino Martin kost meer dan 10 000 euro voor een half uur. Deze feestzanger kost slechts 450 euro! De grote hits van Tino Martin, allemaal live gezongen! Kijk bijvoorbeeld naar ‘Zij Weet het’ in het filmpje hieronder. En dit is nog maar een repetitie!

Neem nu contact op voor een optreden met Tino’s hits in het Bildt

EEN MEER Veelzijdige feestzanger boeken in het Bildt?

Dat kan ook! Dan is Singer in Suit meer iets voor u. Dat is dezelfde feestzanger, maar dan met een gevarieerd repertoire. Hij is naast feestzanger overigens ook dj! Hierbij wordt de muziek afgestemd op uw wensen.

Deze artiest is heel breed inzetbaar. Hij zingt bijvoorbeeld pop, soul, dance, top 40 en Nederlandse hits. Mensen huren deze entertainer meestal in voor afwisselende muziek.

Als u het leuk vindt, kan Singer in Suit zich ook specialiseren in 1 stijl. Dat is zeker mogelijk.

Zijn muziekrepertoire omvat grote hits, dansnummers en de beste meezinghits uit de 70’s, 80’s, 90’s, 00’s, 10’s en de laatste top 40 nummers. Ook uw favoriete muziek!

Deze feestzanger zingt alleen maar hele bekende muziek.

 

Nederlandse feestzanger boeken in het Bildt

Deze artiest kan eventueel heel veel leuke Hollandstalige nummers zingen tijdens een feest of evenement.

Naast Tino’s hits bijvoorbeeld muziek van: André Hazes, Nick & Simon, John West, Vinzzent, Yves Berendse, Gerard Joling, Guus Meeuwis, Frank van Etten, Django Wagner, Henk Dissel, Wesley Klein, Henk Bernard, BLØF, en vele, vele andere hele bekende artiesten.

Singer in Suit is zeer flexibel in Nederlandstalige muziek. De popnummers, de allergezelligste hits, de kroegnummers en eventueel de mooiste ballads. Wat u maar wenst en waar de sfeer om vraagt.

Geen liefhebber van Hollands gezongen muziek? Dan heeft deze feestzanger nog heel veel andere mooie songs om te zingen.

Neem nu contact op voor meer informatie over Singer in Suit voor een optreden in het Bildt

Gevarieerde zanger boeken? Ga naar de website van Singer in Suit!

Singer in Suit is een veelzijdige feestzanger en allround dj. Geschikt voor feestjes, bruiloften, evenementen of ‘gewoon’ bij u thuis!

Deze feestzanger is nu beschikbaar in het Bildt