Feestzanger boeken in het Groene Hart

Misschien is deze tino martin act iets voor u!

De echte Tino Martin kost meer dan 10 000 euro voor een half uur. Deze feestzanger kost slechts 450 euro! De grote hits van Tino Martin, allemaal live gezongen! Kijk bijvoorbeeld naar ‘Zij Weet het’ in het filmpje hieronder. En dit is nog maar een repetitie!

Neem nu contact op voor een optreden met Tino’s hits in het Groene Hart

EEN MEER Veelzijdige feestzanger boeken in het Groene Hart?

Dat kan ook! Dan is Singer in Suit meer iets voor u. Dat is dezelfde feestzanger, maar dan met een gevarieerd repertoire. Hij is trouwens feestzanger maar ook dj! De muziek kan worden aangepast aan uw wensen.

Deze feestzanger is zeer breed inzetbaar. Hij zingt bijvoorbeeld pop, soul & disco, dance, top 40 en hits in het Nederlands. Opdrachtgevers huren Singer in Suit regelmatig in voor afwisselende optredens.

Als u wilt, kan Singer in Suit zich ook richten op 1 stijl. Dat is zeker mogelijk.

Zijn muziekplaylist omvat grote hits, danshits en de beste meezingers uit de jaren 70, 80, 90, 00 en 10 en de nieuwste top 40 hits. Ideaal, toch?

Deze artiest zingt alleen maar bekende muziek.

 

Nederlandstalige feestzanger boeken in het Groene Hart

Deze feestzanger kan eventueel ook allerlei leuke Nederlandse muziek zingen tijdens een feest of event.

Naast Tino’s hits bijvoorbeeld muziek van: André Hazes, Nick & Simon, Wolter Kroes, Vinzzent, Nielson, Gerard Joling, Guus Meeuwis, Frank van Etten, Willem Barth, Henk Dissel, Wesley Klein, Wesly Bronkhorst, 3JS, en vele, vele andere beroemde acts.

Singer in Suit is zeer veelzijdig in Nederlandse muziek. De popnummers, de gezellige hits, de café-hits en eventueel ook de romantische muziek. Wat u maar wilt en wat bij de ambiance past.

Bent u geen liefhebber van Hollands? Dan heeft deze feestzanger nog super veel andere geschikte nummers om live mee op te treden.

Neem nu contact op voor meer informatie over Singer in Suit voor een optreden in het Groene Hart

Gevarieerde zanger boeken? Ga naar de website van Singer in Suit!

Singer in Suit is een veelzijdige feestzanger en allround dj. Geschikt voor feestjes, bruiloften, evenementen of ‘gewoon’ bij u thuis!

Deze feestzanger is nu beschikbaar in het Groene Hart