Feestzanger boeken in het Rijk van Nijmegen

Misschien is deze tino martin act iets voor u!

De echte Tino Martin kost meer dan 10 000 euro voor een half uur. Deze feestzanger kost slechts 450 euro! De grote hits van Tino Martin, allemaal live gezongen! Kijk bijvoorbeeld naar ‘Zij Weet het’ in het filmpje hieronder. En dit is nog maar een repetitie!

Neem nu contact op voor een optreden met Tino’s hits in het Rijk van Nijmegen

EEN MEER Gevarieerde feestzanger boeken in het Rijk van Nijmegen?

Dat kan ook! Dan is Singer in Suit meer iets voor u. Dat is dezelfde feestzanger, maar dan met een gevarieerd repertoire. Hij is trouwens feestzanger en dj! De muziek kan worden aangepast aan uw wensen.

Deze feestzanger is zeer breed inzetbaar. Hij zingt bijvoorbeeld pop, soul & disco, dance, top 40 en Hollandse hits. Mensen huren Singer in Suit regelmatig in voor afwisselende muziek.

Als u wilt, kan Singer in Suit zich ook specialiseren in 1 muziekstroming. Dat is ook absoluut mogelijk.

Zijn songlist omvat de grootste hits, dansnummers en de beste meezingers uit de 70’s, 80’s, 90’s, 00’s, 10’s en de nieuwste top 40 hits. Hier zitten zeker favorieten van u tussen! Deze feestzanger is dus geschikt voor vele optredens!

Deze artiest zingt alleen maar bekende nummers.

 

Nederlandse feestzanger boeken in het Rijk van Nijmegen

Deze feestzanger kan eventueel veel leuke Nederlandstalige muziek zingen tijdens een feest of evenement.

Naast Tino’s hits bijvoorbeeld muziek van: André Hazes, Nick & Simon, John West, René Froger, Yves Berendse, Gerard Joling, Jeroen van der Boom, Frans Duijts, Django Wagner, Henk Dissel, Wesley Klein, Frank van Etten, BLØF, en vele, vele andere beroemde feestzangers.

Singer in Suit is zeer veelzijdig in muziek van eigen bodem. Nederpop, de allergezelligste hits, de kroegnummers en eventueel de meer gevoelige nummers. Wat u maar wilt en waar de sfeer om vraagt.

Geen liefhebber van Nederlandstalig? Dan heeft deze feestzanger nog super veel andere leuke songs om live mee op te treden.

Neem nu contact op voor meer informatie over Singer in Suit voor een optreden in het Rijk van Nijmegen

Gevarieerde zanger boeken? Ga naar de website van Singer in Suit!

Singer in Suit is een veelzijdige feestzanger en allround dj. Geschikt voor feestjes, bruiloften, evenementen of ‘gewoon’ bij u thuis!

Deze feestzanger is nu beschikbaar in het Rijk van Nijmegen