Feestzanger boeken in het Rivierengebied

Misschien is deze tino martin act iets voor u!

De echte Tino Martin kost meer dan 10 000 euro voor een half uur. Deze feestzanger kost slechts 450 euro! De grote hits van Tino Martin, allemaal live gezongen! Kijk bijvoorbeeld naar ‘Zij Weet het’ in het filmpje hieronder. En dit is nog maar een repetitie!

Neem nu contact op voor een optreden met Tino’s hits in het Rivierengebied

EEN MEER Allround feestzanger boeken in het Rivierengebied?

Dat kan ook! Dan is Singer in Suit meer iets voor u. Dat is dezelfde feestzanger, maar dan met een gevarieerd repertoire. Hij is niet alleen feestzanger, maar ook dj! De muziek kan worden aangepast aan uw wensen.

Deze feestzanger is zeer breed inzetbaar. Hij zingt bijvoorbeeld pop, soul, dance, top 40 en Hollandse muziek. Mensen huren deze entertainer vaak in voor lekker afwisselende live optredens.

Als u wilt, kan Singer in Suit zich ook specialiseren in 1 muziekstijl. Dat kan ook geregeld worden.

Zijn muziekcollectie omvat grote hits, danshits en de leukste meezingers uit de jaren 70, 80, 90, 00 en 10 en de laatste top 40 nummers. U boekt hier dus een feestzanger die zich kan aanpassen aan uw voorkeuren!

Deze feestzanger zingt alleen maar bekende liedjes.

 

Nederlandstalige feestzanger boeken in het Rivierengebied

Deze artiest kan eventueel heel veel leuke Nederlandstalige hits zingen bij een live optreden.

Naast Tino’s hits bijvoorbeeld muziek van: André Hazes, Nick & Simon, John West, Vinzzent, Nielson, Gerard Joling, Jeroen van der Boom, Frans Duijts, Willem Barth, Danny de Munk, Wesley Klein, Frank van Etten, BLØF, en vele, vele andere bekende feestzangers.

Singer in Suit is veelzijdig in muziek van eigen bodem. De popnummers, de gezellige hits, de kroegnummers en eventueel ook de romantische nummers. Wat u maar wenst en wat gepast is.

Bent u geen liefhebber van Hollands? Dan heeft deze feestzanger nog legio andere geschikte songs om live te brengen.

Neem nu contact op voor meer informatie over Singer in Suit voor een optreden in het Rivierengebied

Gevarieerde zanger boeken? Ga naar de website van Singer in Suit!

Singer in Suit is een veelzijdige feestzanger en allround dj. Geschikt voor feestjes, bruiloften, evenementen of ‘gewoon’ bij u thuis!

Deze feestzanger is nu beschikbaar in het Rivierengebied