Feestzanger boeken in Heurne

Misschien is deze tino martin act iets voor u!

De echte Tino Martin kost meer dan 10 000 euro voor een half uur. Deze feestzanger kost slechts 450 euro! De grote hits van Tino Martin, allemaal live gezongen! Kijk bijvoorbeeld naar ‘Zij Weet het’ in het filmpje hieronder. En dit is nog maar een repetitie!

Neem nu contact op voor een optreden met Tino’s hits in Heurne

EEN MEER Afwisselende feestzanger boeken in Heurne?

Dat kan ook! Dan is Singer in Suit meer iets voor u. Dat is dezelfde feestzanger, maar dan met een gevarieerd repertoire. Hij is niet alleen feestzanger, maar ook dj! De muziek kan worden afgestemd op uw voorkeuren.

Deze feestzanger is uitermate flexibel. Hij zingt bijvoorbeeld pop, soul, dance, top 40 en Nederlandstalig. Opdrachtgevers huren deze entertainer regelmatig in voor gevarieerde muziek.

Als u wilt, kan Singer in Suit zich ook richten op 1 muziekgenre. Geen probleem.

Zijn playlist omvat de grootste hits, danshits en meezingers uit de jaren 70, 80, 90, 00 en 10 en de huidige top 40. U boekt hier dus een feestzanger die zich kan aanpassen aan uw voorkeuren!

Deze artiest zingt alleen maar bekende hits.

 

Nederlandstalige feestzanger boeken in Heurne

Deze artiest kan eventueel heel veel leuke Hollandstalige muziek zingen bij een optreden.

Naast Tino’s hits bijvoorbeeld muziek van: André Hazes, Nick & Simon, Wolter Kroes, René Froger, Yves Berendse, Gerard Joling, Guus Meeuwis, Frank van Etten, Django Wagner, Danny de Munk, Pascal Redeker, Frank van Etten, 3JS, en vele, vele andere bekende entertainers.

Singer in Suit is veelzijdig in Nederlandse muziek. Nederpop, de allergezelligste hits, de café-hits en eventueel ook de mooiste ballads. Wat u maar wilt en waar de sfeer om vraagt.

Bent u geen liefhebber van Nederlandse hits? Dan heeft deze feestzanger nog veel andere mooie muziek om live te zingen.

Neem nu contact op voor meer informatie over Singer in Suit voor een optreden in Heurne

Gevarieerde zanger boeken? Ga naar de website van Singer in Suit!

Singer in Suit is een veelzijdige feestzanger en allround dj. Geschikt voor feestjes, bruiloften, evenementen of ‘gewoon’ bij u thuis!

Deze feestzanger is nu beschikbaar in Heurne