Feestzanger boeken in Heuvelland

Misschien is deze tino martin act iets voor u!

De echte Tino Martin kost meer dan 10 000 euro voor een half uur. Deze feestzanger kost slechts 450 euro! De grote hits van Tino Martin, allemaal live gezongen! Kijk bijvoorbeeld naar ‘Zij Weet het’ in het filmpje hieronder. En dit is nog maar een repetitie!

Neem nu contact op voor een optreden met Tino’s hits in Heuvelland

EEN MEER Gevarieerde feestzanger boeken in Heuvelland?

Dat kan ook! Dan is Singer in Suit meer iets voor u. Dat is dezelfde feestzanger, maar dan met een gevarieerd repertoire. Hij is naast feestzanger overigens ook dj! Hierbij wordt de muziek afgestemd op uw wensen.

Deze feestzanger is gevarieerd in zijn optredens. Hij zingt bijvoorbeeld pop, soul & disco, dance, top 40 en Hollandse muziek. Mensen huren deze entertainer heel vaak in voor gevarieerde optredens.

Als u het wilt, kan Singer in Suit zich ook richten op 1 muziekgenre. Dat mag u bepalen.

Zijn songlist omvat de grootste hits, dansmuziek en de beste meezingers uit de jaren 70, 80, 90, 00 en 10 en de laatste top 40 nummers. Zeker ook de muziekstijl die u leuk vindt!

Deze performer zingt alleen maar bekende hits.

 

Nederlandstalige feestzanger boeken in Heuvelland

Deze entertainer kan eventueel allerlei leuke Nederlandse songs zingen tijdens een live optreden.

Naast Tino’s hits bijvoorbeeld muziek van: André Hazes, Nick & Simon, John West, René Froger, Yves Berendse, Gerard Joling, Jeroen van der Boom, Frank van Etten, Willem Barth, Danny de Munk, Pascal Redeker, Frank van Etten, BLØF, en vele, vele andere bekende artiesten.

Singer in Suit is zeer veelzijdig in Nederlandse muziek. Nederpop, de gezellige hits, de café-hits en eventueel ook de romantische muziek. Wat u maar wenst en wat bij de ambiance past.

Bent u geen liefhebber van Nederlands gezongen muziek? Dan heeft deze feestzanger nog super veel andere geschikte muziek om te zingen.

Neem nu contact op voor meer informatie over Singer in Suit voor een optreden in Heuvelland

Gevarieerde zanger boeken? Ga naar de website van Singer in Suit!

Singer in Suit is een veelzijdige feestzanger en allround dj. Geschikt voor feestjes, bruiloften, evenementen of ‘gewoon’ bij u thuis!

Deze feestzanger is nu beschikbaar in Heuvelland