Feestzanger boeken in Hoeven

Misschien is deze tino martin act iets voor u!

De echte Tino Martin kost meer dan 10 000 euro voor een half uur. Deze feestzanger kost slechts 450 euro! De grote hits van Tino Martin, allemaal live gezongen! Kijk bijvoorbeeld naar ‘Zij Weet het’ in het filmpje hieronder. En dit is nog maar een repetitie!

Neem nu contact op voor een optreden met Tino’s hits in Hoeven

EEN MEER Gevarieerde feestzanger boeken in Hoeven?

Dat kan ook! Dan is Singer in Suit meer iets voor u. Dat is dezelfde feestzanger, maar dan met een gevarieerd repertoire. Hij is trouwens feestzanger maar ook dj! De muziek kan worden aangepast aan uw wensen.

Deze artiest is breed inzetbaar. Hij zingt bijvoorbeeld pop, soul & disco, dance, top 40 en Nederlandse hits. Opdrachtgevers huren deze entertainer vaak in voor mooie en gevarieerde optredens.

Als u wilt, kan Singer in Suit zich ook richten op 1 muziekgenre. Dat mag u bepalen.

Zijn repertoire omvat de grootste hits, danshits en de beste meezingmuziek uit de jaren 70, 80, 90, 00 en 10 en de huidige top 40. Zeker ook uw favoriete hits!

Deze artiest zingt alleen maar hele bekende liedjes.

 

Nederlandstalige feestzanger boeken in Hoeven

Deze artiest kan eventueel veel leuke Nederlandstalige liedjes zingen tijdens een feest of event.

Naast Tino’s hits bijvoorbeeld muziek van: André Hazes, Jan Smit, Wolter Kroes, René Froger, Yves Berendse, Marco Borsato, Jeroen van der Boom, Frans Duijts, Django Wagner, Henk Dissel, Pascal Redeker, Henk Bernard, 3JS, en vele, vele andere feestzangers.

Singer in Suit is flexibel met Hollandse muziek. De popnummers, de gezelligste hits, de café-hits en eventueel ook de mooiste ballads. Wat u maar wenst en wat gepast is.

Geen liefhebber van Nederlandstalig? Dan heeft deze feestzanger nog heel veel andere leuke songs om live te zingen.

Neem nu contact op voor meer informatie over Singer in Suit voor een optreden in Hoeven

Gevarieerde zanger boeken? Ga naar de website van Singer in Suit!

Singer in Suit is een veelzijdige feestzanger en allround dj. Geschikt voor feestjes, bruiloften, evenementen of ‘gewoon’ bij u thuis!

Deze feestzanger is nu beschikbaar in Hoeven