Feestzanger boeken in Hooge Mierde

Misschien is deze tino martin act iets voor u!

De echte Tino Martin kost meer dan 10 000 euro voor een half uur. Deze feestzanger kost slechts 450 euro! De grote hits van Tino Martin, allemaal live gezongen! Kijk bijvoorbeeld naar ‘Zij Weet het’ in het filmpje hieronder. En dit is nog maar een repetitie!

Neem nu contact op voor een optreden met Tino’s hits in Hooge Mierde

EEN MEER Gevarieerde feestzanger boeken in Hooge Mierde?

Dat kan ook! Dan is Singer in Suit meer iets voor u. Dat is dezelfde feestzanger, maar dan met een gevarieerd repertoire. Hij is niet alleen feestzanger, maar ook dj! De muziek kan worden afgestemd op uw voorkeuren.

Deze feestzanger is flexibel in zijn optredens. Hij zingt bijvoorbeeld pop, soul, dance, top 40 en Hollands. Mensen huren deze artiest regelmatig in voor gevarieerde live optredens.

Als u dat wilt, kan Singer in Suit zich ook richten op 1 genre. Daarvoor is Singer in Suit ook een geschikte feestzanger.

Zijn muziekrepertoire omvat grote hits, dansnummers en de beste meezingers uit de jaren 70, 80, 90, 00 en 10 en de laatste top 40 nummers. Zeker ook uw favoriete hits!

Deze performer zingt alleen maar super bekende muziek.

 

Nederlandse feestzanger boeken in Hooge Mierde

Deze feestzanger kan eventueel ook allerlei leuke Hollandse muziek zingen tijdens een feest of event.

Naast Tino’s hits bijvoorbeeld muziek van: André Hazes, Nick & Simon, John West, Vinzzent, Yves Berendse, Marco Borsato, Jeroen van der Boom, Frank van Etten, Django Wagner, Henk Dissel, Pascal Redeker, Henk Bernard, 3JS, en vele, vele andere hele bekende feestzangers.

Singer in Suit is veelzijdig in Nederlandse muziek. De popnummers, de gezellige hits, de kroegnummers en eventueel de ballads. Wat u maar wenst en waar de sfeer om vraagt.

Geen liefhebber van Nederlandse muziek? Dan heeft deze feestzanger nog veel andere geschikte muziek om live te zingen.

Neem nu contact op voor meer informatie over Singer in Suit voor een optreden in Hooge Mierde

Gevarieerde zanger boeken? Ga naar de website van Singer in Suit!

Singer in Suit is een veelzijdige feestzanger en allround dj. Geschikt voor feestjes, bruiloften, evenementen of ‘gewoon’ bij u thuis!

Deze feestzanger is nu beschikbaar in Hooge Mierde