Feestzanger boeken in IJsselmonde

Misschien is deze tino martin act iets voor u!

De echte Tino Martin kost meer dan 10 000 euro voor een half uur. Deze feestzanger kost slechts 450 euro! De grote hits van Tino Martin, allemaal live gezongen! Kijk bijvoorbeeld naar ‘Zij Weet het’ in het filmpje hieronder. En dit is nog maar een repetitie!

Neem nu contact op voor een optreden met Tino’s hits in IJsselmonde

EEN MEER Veelzijdige feestzanger boeken in IJsselmonde?

Dat kan ook! Dan is Singer in Suit meer iets voor u. Dat is dezelfde feestzanger, maar dan met een gevarieerd repertoire. Hij is trouwens feestzanger en dj! De muziek kan worden aangepast aan uw wensen.

Deze artiest is flexibel in zijn optredens. Hij zingt bijvoorbeeld pop, soul & disco, dance, top 40 en hits in het Nederlands. Opdrachtgevers huren deze zanger heel vaak in voor mooie en gevarieerde live optredens.

Als u dat wilt, kan Singer in Suit zich ook richten op 1 muziekgenre. Dat mag u bepalen.

Zijn collectie omvat de grootste hits, dansmuziek en de beste meezinghits uit de 70’s, 80’s, 90’s, 00’s, 10’s en de laatste top 40 nummers. Zeker ook de muziekstijl die u leuk vindt!

Deze performer zingt alleen maar bekende nummers.

 

Nederlandstalige feestzanger boeken in IJsselmonde

Deze artiest kan eventueel heel veel leuke Hollandse hits zingen bij een feest of event.

Naast Tino’s hits bijvoorbeeld muziek van: André Hazes, Jan Smit, John West, Vinzzent, Nielson, Gerard Joling, Guus Meeuwis, Frank van Etten, Django Wagner, Henk Dissel, Pascal Redeker, Wesly Bronkhorst, De Dijk, en vele, vele andere super bekende artiesten.

Singer in Suit is veelzijdig in muziek van eigen bodem. De popnummers, de gezellige hits, de café-hits en eventueel ook de gevoelige nummers. Wat u maar wenst en wat gepast is.

Bent u geen liefhebber van Hollands? Dan heeft deze feestzanger nog veel andere geschikte hits om live te brengen.

Neem nu contact op voor meer informatie over Singer in Suit voor een optreden in IJsselmonde

Gevarieerde zanger boeken? Ga naar de website van Singer in Suit!

Singer in Suit is een veelzijdige feestzanger en allround dj. Geschikt voor feestjes, bruiloften, evenementen of ‘gewoon’ bij u thuis!

Deze feestzanger is nu beschikbaar in IJsselmonde