Feestzanger boeken in IJsselvallei

Misschien is deze tino martin act iets voor u!

De echte Tino Martin kost meer dan 10 000 euro voor een half uur. Deze feestzanger kost slechts 450 euro! De grote hits van Tino Martin, allemaal live gezongen! Kijk bijvoorbeeld naar ‘Zij Weet het’ in het filmpje hieronder. En dit is nog maar een repetitie!

Neem nu contact op voor een optreden met Tino’s hits in IJsselvallei

EEN MEER Veelzijdige feestzanger boeken in IJsselvallei?

Dat kan ook! Dan is Singer in Suit meer iets voor u. Dat is dezelfde feestzanger, maar dan met een gevarieerd repertoire. Hij is trouwens feestzanger maar ook dj! Hierbij wordt de muziek afgestemd op uw wensen.

Deze feestzanger is breed inzetbaar. Hij zingt bijvoorbeeld pop, soul, dance, top 40 en Nederlandse hits. Opdrachtgevers huren deze artiest het meest in voor mooie en gevarieerde muziek.

Als u het leuk vindt, kan Singer in Suit zich ook richten op 1 genre. Dat is zeker mogelijk.

Zijn playlist omvat de grootste hits, danshits en leukste en beste meezingers uit de jaren 70, 80, 90, 00 en 10 en de nieuwste top 40 hits. Ideaal, toch?

Deze feestzanger zingt alleen maar hele bekende liedjes.

 

Nederlandstalige feestzanger boeken in IJsselvallei

Deze artiest kan eventueel veel leuke Nederlandse hits zingen tijdens een optreden.

Naast Tino’s hits bijvoorbeeld muziek van: André Hazes, Jan Smit, John West, René Froger, Yves Berendse, Marco Borsato, Jeroen van der Boom, Frank van Etten, Willem Barth, Henk Dissel, Pascal Redeker, Henk Bernard, BLØF, en vele, vele andere feestzangers.

Singer in Suit is veelzijdig in Hollandse muziek. Nederpop, de gezellige hits, de kroegnummers en eventueel de romantische muziek. Wat u maar wilt en wat gepast is.

Bent u geen liefhebber van Nederlandse muziek? Dan heeft deze feestzanger nog veel andere mooie songs om live te brengen.

Neem nu contact op voor meer informatie over Singer in Suit voor een optreden in IJsselvallei

Gevarieerde zanger boeken? Ga naar de website van Singer in Suit!

Singer in Suit is een veelzijdige feestzanger en allround dj. Geschikt voor feestjes, bruiloften, evenementen of ‘gewoon’ bij u thuis!

Deze feestzanger is nu beschikbaar in IJsselvallei