Feestzanger boeken in Kallo

Misschien is deze tino martin act iets voor u!

De echte Tino Martin kost meer dan 10 000 euro voor een half uur. Deze feestzanger kost slechts 450 euro! De grote hits van Tino Martin, allemaal live gezongen! Kijk bijvoorbeeld naar ‘Zij Weet het’ in het filmpje hieronder. En dit is nog maar een repetitie!

Neem nu contact op voor een optreden met Tino’s hits in Kallo

EEN MEER Afwisselende feestzanger boeken in Kallo?

Dat kan ook! Dan is Singer in Suit meer iets voor u. Dat is dezelfde feestzanger, maar dan met een gevarieerd repertoire. Hij is niet alleen feestzanger, maar ook dj! De muziek kan worden afgestemd op uw voorkeuren.

Deze artiest is uitermate breed inzetbaar. Hij zingt bijvoorbeeld pop, soul, dance, top 40 en Hollands. Opdrachtgevers huren deze artiest het meest in voor mooie en gevarieerde optredens.

Als u het leuk vindt, kan Singer in Suit zich ook specialiseren in 1 muziekstroming. Dat kan ook geregeld worden.

Zijn songlist omvat de grootste hits, danshits en meezingers uit de jaren 70, 80, 90, 00 en 10 en de huidige top 40. Zeker ook uw favoriete hits!

Deze performer zingt alleen maar hele bekende liedjes.

 

Nederlandse feestzanger boeken in Kallo

Deze entertainer kan eventueel ook allerlei leuke Nederlandstalige songs zingen bij een live optreden.

Naast Tino’s hits bijvoorbeeld muziek van: André Hazes, Nick & Simon, Wolter Kroes, René Froger, Yves Berendse, Marco Borsato, Jeroen van der Boom, Frank van Etten, Django Wagner, Danny de Munk, Pascal Redeker, Frank van Etten, De Dijk, en vele, vele andere beroemde feestzangers.

Singer in Suit is flexibel met Hollandse muziek. De popnummers, de gezelligste hits, de kroegenhits en eventueel de romantische hits. Wat u maar wilt en waar de sfeer om vraagt.

Bent u geen liefhebber van Hollands? Dan heeft deze feestzanger nog veel andere geschikte nummers om te brengen.

Neem nu contact op voor meer informatie over Singer in Suit voor een optreden in Kallo

Gevarieerde zanger boeken? Ga naar de website van Singer in Suit!

Singer in Suit is een veelzijdige feestzanger en allround dj. Geschikt voor feestjes, bruiloften, evenementen of ‘gewoon’ bij u thuis!

Deze feestzanger is nu beschikbaar in Kallo