Feestzanger boeken in Kampereiland

Misschien is deze tino martin act iets voor u!

De echte Tino Martin kost meer dan 10 000 euro voor een half uur. Deze feestzanger kost slechts 450 euro! De grote hits van Tino Martin, allemaal live gezongen! Kijk bijvoorbeeld naar ‘Zij Weet het’ in het filmpje hieronder. En dit is nog maar een repetitie!

Neem nu contact op voor een optreden met Tino’s hits in Kampereiland

EEN MEER Afwisselende feestzanger boeken in Kampereiland?

Dat kan ook! Dan is Singer in Suit meer iets voor u. Dat is dezelfde feestzanger, maar dan met een gevarieerd repertoire. Hij is naast feestzanger overigens ook dj! De muziek kan worden aangepast aan uw wensen.

Deze artiest is gevarieerd in zijn repertoire. Hij zingt bijvoorbeeld pop, soul, dance, top 40 en Hollandse muziek. Mensen huren deze artiest heel vaak in voor lekker afwisselende optredens.

Als u het wilt, kan Singer in Suit zich ook specialiseren in 1 muziekstroming. Daarvoor is Singer in Suit ook een geschikte feestzanger.

Zijn songcollectie omvat grote hits, dansnummers en de betere meezingers uit de jaren 70, 80, 90, 00 en 10 en de top 40 van nu. Ideaal!

Deze feestzanger zingt alleen maar bekende nummers.

 

Nederlandstalige feestzanger boeken in Kampereiland

Deze artiest kan eventueel heel veel leuke Nederlandstalige muziek zingen bij een live optreden.

Naast Tino’s hits bijvoorbeeld muziek van: André Hazes, Nick & Simon, John West, Vinzzent, Nielson, Marco Borsato, Guus Meeuwis, Frans Duijts, Willem Barth, Henk Dissel, Wesley Klein, Frank van Etten, De Dijk, en vele, vele andere hele bekende entertainers.

Singer in Suit is zeer veelzijdig in muziek van eigen bodem. Nederpop, de gezellige hits, de kroegenhits en eventueel de romantische muziek. Wat u maar wenst en wat gepast is.

Bent u geen liefhebber van Nederlandse muziek? Dan heeft deze feestzanger nog legio andere leuke songs om mee op te treden.

Neem nu contact op voor meer informatie over Singer in Suit voor een optreden in Kampereiland

Gevarieerde zanger boeken? Ga naar de website van Singer in Suit!

Singer in Suit is een veelzijdige feestzanger en allround dj. Geschikt voor feestjes, bruiloften, evenementen of ‘gewoon’ bij u thuis!

Deze feestzanger is nu beschikbaar in Kampereiland