Feestzanger boeken in Lage Mierde

Misschien is deze tino martin act iets voor u!

De echte Tino Martin kost meer dan 10 000 euro voor een half uur. Deze feestzanger kost slechts 450 euro! De grote hits van Tino Martin, allemaal live gezongen! Kijk bijvoorbeeld naar ‘Zij Weet het’ in het filmpje hieronder. En dit is nog maar een repetitie!

Neem nu contact op voor een optreden met Tino’s hits in Lage Mierde

EEN MEER Allround feestzanger boeken in Lage Mierde?

Dat kan ook! Dan is Singer in Suit meer iets voor u. Dat is dezelfde feestzanger, maar dan met een gevarieerd repertoire. Hij is trouwens feestzanger maar ook dj! De muziek kan worden afgestemd op uw voorkeuren.

Deze artiest is breed inzetbaar. Hij zingt bijvoorbeeld pop, soul & disco, dance, top 40 en Hollandse muziek. Mensen huren deze entertainer regelmatig in voor lekker afwisselende muziek.

Als u het leuk vindt, kan Singer in Suit zich ook specialiseren in 1 muziekstroming. Dat kan ook geregeld worden.

Zijn muziekcollectie omvat de grootste hits, dansnummers en meezingers uit de jaren 70, 80, 90, 00 en 10 en de top 40 van nu. Ook uw favoriete muziek!

Deze feestzanger zingt alleen maar hele bekende muziek.

 

Nederlandse feestzanger boeken in Lage Mierde

Deze feestzanger kan eventueel heel veel leuke Hollandse muziek zingen tijdens een live optreden.

Naast Tino’s hits bijvoorbeeld muziek van: André Hazes, Nick & Simon, Wolter Kroes, Vinzzent, Yves Berendse, Gerard Joling, Guus Meeuwis, Frank van Etten, Willem Barth, Danny de Munk, Pascal Redeker, Henk Bernard, De Dijk, en vele, vele andere bekende artiesten.

Singer in Suit is zeer flexibel in Hollandse hits. Nederpop, de gezelligste hits, de kroegnummers en eventueel de mooiste ballads. Wat u maar wenst en wat gepast is.

Geen liefhebber van Hollandse hits? Dan heeft deze feestzanger nog legio andere leuke hits om mee op te treden.

Neem nu contact op voor meer informatie over Singer in Suit voor een optreden in Lage Mierde

Gevarieerde zanger boeken? Ga naar de website van Singer in Suit!

Singer in Suit is een veelzijdige feestzanger en allround dj. Geschikt voor feestjes, bruiloften, evenementen of ‘gewoon’ bij u thuis!

Deze feestzanger is nu beschikbaar in Lage Mierde