Feestzanger boeken in Landegem

Misschien is deze tino martin act iets voor u!

De echte Tino Martin kost meer dan 10 000 euro voor een half uur. Deze feestzanger kost slechts 450 euro! De grote hits van Tino Martin, allemaal live gezongen! Kijk bijvoorbeeld naar ‘Zij Weet het’ in het filmpje hieronder. En dit is nog maar een repetitie!

Neem nu contact op voor een optreden met Tino’s hits in Landegem

EEN MEER Gevarieerde feestzanger boeken in Landegem?

Dat kan ook! Dan is Singer in Suit meer iets voor u. Dat is dezelfde feestzanger, maar dan met een gevarieerd repertoire. Hij is naast feestzanger overigens ook dj! De muziek kan worden aangepast aan uw wensen.

Deze feestzanger is gevarieerd in zijn repertoire. Hij zingt bijvoorbeeld pop, soul, dance, top 40 en Nederlandstalig. Opdrachtgevers huren deze artiest heel vaak in voor mooie en gevarieerde optredens.

Als u wilt, kan Singer in Suit zich ook richten op 1 stijl muziek. Daarvoor is Singer in Suit ook een geschikte feestzanger.

Zijn repertoire omvat grote hits, danshits en leukste en beste meezingers uit de jaren 70, 80, 90, 00 en 10 en de huidige top 40. Hier zitten zeker favorieten van u tussen! Deze feestzanger is dus geschikt voor vele optredens!

Deze feestzanger zingt alleen maar bekende nummers.

 

Nederlandse feestzanger boeken in Landegem

Deze feestzanger kan eventueel veel leuke Nederlandstalige muziek zingen bij een live optreden.

Naast Tino’s hits bijvoorbeeld muziek van: André Hazes, Nick & Simon, John West, René Froger, Nielson, Gerard Joling, Jeroen van der Boom, Frank van Etten, Willem Barth, Danny de Munk, Pascal Redeker, Henk Bernard, De Dijk, en vele, vele andere bekende feestzangers.

Singer in Suit is zeer flexibel in Hollandse hits. Nederpop, de gezelligste hits, de kroegnummers en eventueel de romantische nummers. Wat u maar wilt en waar de sfeer om vraagt.

Geen liefhebber van Nederlands? Dan heeft deze feestzanger nog legio andere geschikte muziek om mee op te treden.

Neem nu contact op voor meer informatie over Singer in Suit voor een optreden in Landegem

Gevarieerde zanger boeken? Ga naar de website van Singer in Suit!

Singer in Suit is een veelzijdige feestzanger en allround dj. Geschikt voor feestjes, bruiloften, evenementen of ‘gewoon’ bij u thuis!

Deze feestzanger is nu beschikbaar in Landegem