Feestzanger boeken in Landhorst

Misschien is deze tino martin act iets voor u!

De echte Tino Martin kost meer dan 10 000 euro voor een half uur. Deze feestzanger kost slechts 450 euro! De grote hits van Tino Martin, allemaal live gezongen! Kijk bijvoorbeeld naar ‘Zij Weet het’ in het filmpje hieronder. En dit is nog maar een repetitie!

Neem nu contact op voor een optreden met Tino’s hits in Landhorst

EEN MEER Veelzijdige feestzanger boeken in Landhorst?

Dat kan ook! Dan is Singer in Suit meer iets voor u. Dat is dezelfde feestzanger, maar dan met een gevarieerd repertoire. Hij is niet alleen feestzanger, maar ook dj! Hierbij wordt de muziek afgestemd op uw wensen.

Deze artiest is van vele markten thuis. Hij zingt bijvoorbeeld pop, soul, dance, top 40 en Hollandse muziek. Mensen huren deze zanger meestal in voor lekker afwisselende muziek.

Als u wilt, kan Singer in Suit zich ook specialiseren in 1 stijl muziek. Daarvoor is Singer in Suit ook een geschikte feestzanger.

Zijn songlist omvat de grootste hits, dansnummers en de beste meezinghits uit de 70’s, 80’s, 90’s, 00’s, 10’s en de huidige top 40. Zeker ook uw favoriete hits!

Deze performer zingt alleen maar super bekende muziek.

 

Nederlandstalige feestzanger boeken in Landhorst

Deze artiest kan eventueel allerlei leuke Nederlandse nummers zingen tijdens een feest of event.

Naast Tino’s hits bijvoorbeeld muziek van: André Hazes, Jan Smit, John West, Vinzzent, Yves Berendse, Marco Borsato, Guus Meeuwis, Frans Duijts, Django Wagner, Danny de Munk, Pascal Redeker, Wesly Bronkhorst, BLØF, en vele, vele andere bekende acts.

Singer in Suit is flexibel met Nederlandstalige muziek. De popnummers, de gezelligste hits, de café-hits en eventueel ook de mooiste ballads. Wat u maar wilt en waar de sfeer om vraagt.

Bent u geen liefhebber van Hollands gezongen muziek? Dan heeft deze feestzanger nog super veel andere geschikte muziek om live te zingen.

Neem nu contact op voor meer informatie over Singer in Suit voor een optreden in Landhorst

Gevarieerde zanger boeken? Ga naar de website van Singer in Suit!

Singer in Suit is een veelzijdige feestzanger en allround dj. Geschikt voor feestjes, bruiloften, evenementen of ‘gewoon’ bij u thuis!

Deze feestzanger is nu beschikbaar in Landhorst