Feestzanger boeken in Langewold

Misschien is deze tino martin act iets voor u!

De echte Tino Martin kost meer dan 10 000 euro voor een half uur. Deze feestzanger kost slechts 450 euro! De grote hits van Tino Martin, allemaal live gezongen! Kijk bijvoorbeeld naar ‘Zij Weet het’ in het filmpje hieronder. En dit is nog maar een repetitie!

Neem nu contact op voor een optreden met Tino’s hits in Langewold

EEN MEER Veelzijdige feestzanger boeken in Langewold?

Dat kan ook! Dan is Singer in Suit meer iets voor u. Dat is dezelfde feestzanger, maar dan met een gevarieerd repertoire. Hij is naast feestzanger overigens ook dj! Hierbij wordt de muziek afgestemd op uw wensen.

Deze feestzanger is uitermate flexibel. Hij zingt bijvoorbeeld pop, soul & disco, dance, top 40 en Hollands. Mensen huren deze artiest vaak in voor mooie en gevarieerde muziek.

Als u dat wilt, kan Singer in Suit zich ook richten op 1 muziekstroming. Dat kan ook geregeld worden.

Zijn muziekrepertoire omvat de grootste hits, danshits en de beste meezingmuziek uit de 70’s, 80’s, 90’s, 00’s, 10’s en de huidige top 40. Zeker ook de muziek die u leuk vindt!

Deze performer zingt alleen maar bekende nummers.

 

Nederlandstalige feestzanger boeken in Langewold

Deze entertainer kan eventueel ook allerlei leuke Nederlandse hits zingen bij een optreden.

Naast Tino’s hits bijvoorbeeld muziek van: André Hazes, Jan Smit, Wolter Kroes, Vinzzent, Nielson, Marco Borsato, Guus Meeuwis, Frank van Etten, Willem Barth, Danny de Munk, Wesley Klein, Henk Bernard, BLØF, en vele, vele andere super bekende artiesten.

Singer in Suit is zeer flexibel in Hollandse hits. De popnummers, de gezelligste hits, de kroegenhits en eventueel ook de romantische muziek. Wat u maar wilt en wat bij de ambiance past.

Bent u geen liefhebber van Nederlandstalige liedjes? Dan heeft deze feestzanger nog super veel andere geschikte nummers om mee op te treden.

Neem nu contact op voor meer informatie over Singer in Suit voor een optreden in Langewold

Gevarieerde zanger boeken? Ga naar de website van Singer in Suit!

Singer in Suit is een veelzijdige feestzanger en allround dj. Geschikt voor feestjes, bruiloften, evenementen of ‘gewoon’ bij u thuis!

Deze feestzanger is nu beschikbaar in Langewold