Feestzanger boeken in Lebbeke

Misschien is deze tino martin act iets voor u!

De echte Tino Martin kost meer dan 10 000 euro voor een half uur. Deze feestzanger kost slechts 450 euro! De grote hits van Tino Martin, allemaal live gezongen! Kijk bijvoorbeeld naar ‘Zij Weet het’ in het filmpje hieronder. En dit is nog maar een repetitie!

Neem nu contact op voor een optreden met Tino’s hits in Lebbeke

EEN MEER Afwisselende feestzanger boeken in Lebbeke?

Dat kan ook! Dan is Singer in Suit meer iets voor u. Dat is dezelfde feestzanger, maar dan met een gevarieerd repertoire. Hij is naast feestzanger overigens ook dj! De muziek kan worden aangepast aan uw wensen.

Deze feestzanger is zeer breed inzetbaar. Hij zingt bijvoorbeeld pop, soul & disco, dance, top 40 en Hollands. Opdrachtgevers huren deze zanger het meest in voor lekker afwisselende muziek.

Als u dat wilt, kan Singer in Suit zich ook specialiseren in 1 muziekgenre. Dat mag u bepalen.

Zijn muziekrepertoire omvat de grootste hits, dansmuziek en meezingers uit de jaren 70, 80, 90, 00 en 10 en de nieuwste top 40 hits. Ook uw favoriete muziek!

Deze feestzanger zingt alleen maar bekende nummers.

 

Nederlandstalige feestzanger boeken in Lebbeke

Deze entertainer kan eventueel heel veel leuke Nederlandstalige nummers zingen tijdens een live optreden.

Naast Tino’s hits bijvoorbeeld muziek van: André Hazes, Jan Smit, John West, René Froger, Yves Berendse, Gerard Joling, Guus Meeuwis, Frans Duijts, Django Wagner, Danny de Munk, Pascal Redeker, Frank van Etten, 3JS, en vele, vele andere bekende feestzangers.

Singer in Suit is zeer veelzijdig in muziek van eigen bodem. Nederpop, de allergezelligste hits, de café-hits en eventueel ook de meer gevoelige nummers. Wat u maar wenst en wat gepast is.

Bent u geen liefhebber van Nederlandstalige muziek? Dan heeft deze feestzanger nog legio andere mooie hits om te brengen.

Neem nu contact op voor meer informatie over Singer in Suit voor een optreden in Lebbeke

Gevarieerde zanger boeken? Ga naar de website van Singer in Suit!

Singer in Suit is een veelzijdige feestzanger en allround dj. Geschikt voor feestjes, bruiloften, evenementen of ‘gewoon’ bij u thuis!

Deze feestzanger is nu beschikbaar in Lebbeke