Feestzanger boeken in Lede

Misschien is deze tino martin act iets voor u!

De echte Tino Martin kost meer dan 10 000 euro voor een half uur. Deze feestzanger kost slechts 450 euro! De grote hits van Tino Martin, allemaal live gezongen! Kijk bijvoorbeeld naar ‘Zij Weet het’ in het filmpje hieronder. En dit is nog maar een repetitie!

Neem nu contact op voor een optreden met Tino’s hits in Lede

EEN MEER Allround feestzanger boeken in Lede?

Dat kan ook! Dan is Singer in Suit meer iets voor u. Dat is dezelfde feestzanger, maar dan met een gevarieerd repertoire. Hij is trouwens feestzanger maar ook dj! Hierbij wordt de muziek afgestemd op uw wensen.

Deze artiest is gevarieerd in zijn optredens. Hij zingt bijvoorbeeld pop, soul & disco, dance, top 40 en Nederlands. Opdrachtgevers huren Singer in Suit vaak in voor lekker afwisselende muziek.

Als u het wilt, kan Singer in Suit zich ook richten op 1 muziekgenre. Geen probleem.

Zijn muziekcollectie omvat grote hits, dansmuziek en de betere meezingers uit de 70’s, 80’s, 90’s, 00’s, 10’s en de nieuwste top 40 hits. Ook uw favoriete muziek!

Deze performer zingt alleen maar bekende songs.

 

Nederlandse feestzanger boeken in Lede

Deze artiest kan eventueel heel veel leuke Hollandse liedjes zingen bij een feest of evenement.

Naast Tino’s hits bijvoorbeeld muziek van: André Hazes, Nick & Simon, John West, René Froger, Yves Berendse, Gerard Joling, Jeroen van der Boom, Frans Duijts, Django Wagner, Danny de Munk, Wesley Klein, Frank van Etten, 3JS, en vele, vele andere beroemde artiesten.

Singer in Suit is flexibel met Nederlandstalige muziek. De popnummers, de allergezelligste hits, de café-hits en eventueel de ballads. Wat u maar wilt en wat gepast is.

Bent u geen liefhebber van Nederlandse hits? Dan heeft deze feestzanger nog super veel andere mooie nummers om te zingen.

Neem nu contact op voor meer informatie over Singer in Suit voor een optreden in Lede

Gevarieerde zanger boeken? Ga naar de website van Singer in Suit!

Singer in Suit is een veelzijdige feestzanger en allround dj. Geschikt voor feestjes, bruiloften, evenementen of ‘gewoon’ bij u thuis!

Deze feestzanger is nu beschikbaar in Lede