Feestzanger boeken in Ledeacker

Misschien is deze tino martin act iets voor u!

De echte Tino Martin kost meer dan 10 000 euro voor een half uur. Deze feestzanger kost slechts 450 euro! De grote hits van Tino Martin, allemaal live gezongen! Kijk bijvoorbeeld naar ‘Zij Weet het’ in het filmpje hieronder. En dit is nog maar een repetitie!

Neem nu contact op voor een optreden met Tino’s hits in Ledeacker

EEN MEER Veelzijdige feestzanger boeken in Ledeacker?

Dat kan ook! Dan is Singer in Suit meer iets voor u. Dat is dezelfde feestzanger, maar dan met een gevarieerd repertoire. Hij is naast feestzanger overigens ook dj! Hierbij wordt de muziek afgestemd op uw wensen.

Deze artiest is gevarieerd in zijn optredens. Hij zingt bijvoorbeeld pop, soul, dance, top 40 en Nederlands. Mensen huren deze artiest heel vaak in voor mooie en gevarieerde muziek.

Als u wilt, kan Singer in Suit zich ook richten op 1 stijl muziek. Dat mag u bepalen.

Zijn songlist omvat de grootste hits, danshits en de beste meezingers uit de 70’s, 80’s, 90’s, 00’s, 10’s en de nieuwste top 40 hits. Zeker ook de muziek die u leuk vindt!

Deze performer zingt alleen maar bekende liedjes.

 

Nederlandstalige feestzanger boeken in Ledeacker

Deze feestzanger kan eventueel veel leuke Nederlandstalige hits zingen bij een feest of evenement.

Naast Tino’s hits bijvoorbeeld muziek van: André Hazes, Jan Smit, Wolter Kroes, René Froger, Yves Berendse, Gerard Joling, Jeroen van der Boom, Frans Duijts, Django Wagner, Henk Dissel, Wesley Klein, Frank van Etten, De Dijk, en vele, vele andere bekende feestzangers.

Singer in Suit is veelzijdig in Hollandse hits. Nederpop, de allergezelligste hits, de kroegenhits en eventueel ook de romantische hits. Wat u maar wenst en wat gepast is.

Bent u geen liefhebber van Nederlands gezongen muziek? Dan heeft deze feestzanger nog veel andere geschikte hits om live te zingen.

Neem nu contact op voor meer informatie over Singer in Suit voor een optreden in Ledeacker

Gevarieerde zanger boeken? Ga naar de website van Singer in Suit!

Singer in Suit is een veelzijdige feestzanger en allround dj. Geschikt voor feestjes, bruiloften, evenementen of ‘gewoon’ bij u thuis!

Deze feestzanger is nu beschikbaar in Ledeacker