Feestzanger boeken in Linden

Misschien is deze tino martin act iets voor u!

De echte Tino Martin kost meer dan 10 000 euro voor een half uur. Deze feestzanger kost slechts 450 euro! De grote hits van Tino Martin, allemaal live gezongen! Kijk bijvoorbeeld naar ‘Zij Weet het’ in het filmpje hieronder. En dit is nog maar een repetitie!

Neem nu contact op voor een optreden met Tino’s hits in Linden

EEN MEER Gevarieerde feestzanger boeken in Linden?

Dat kan ook! Dan is Singer in Suit meer iets voor u. Dat is dezelfde feestzanger, maar dan met een gevarieerd repertoire. Hij is trouwens feestzanger en dj! De muziek kan worden aangepast aan uw wensen.

Deze artiest is uitermate flexibel in zijn optredens. Hij zingt bijvoorbeeld pop, soul, dance, top 40 en hits in het Nederlands. Opdrachtgevers huren Singer in Suit meestal in voor lekker afwisselende live optredens.

Als u het wilt, kan Singer in Suit zich ook richten op 1 stijl. Dat is ook absoluut mogelijk.

Zijn songcollectie omvat grote hits, danshits en de beste meezingers uit de jaren 70, 80, 90, 00 en 10 en de laatste top 40 nummers. Zeker ook uw favoriete hits!

Deze artiest zingt alleen maar super bekende muziek.

 

Nederlandstalige feestzanger boeken in Linden

Deze artiest kan eventueel veel leuke Hollandstalige nummers zingen bij een live optreden.

Naast Tino’s hits bijvoorbeeld muziek van: André Hazes, Nick & Simon, John West, Vinzzent, Nielson, Marco Borsato, Jeroen van der Boom, Frans Duijts, Django Wagner, Henk Dissel, Wesley Klein, Wesly Bronkhorst, De Dijk, en vele, vele andere beroemde acts.

Singer in Suit is zeer flexibel in muziek van eigen bodem. Nederpop, de gezellige hits, de café-hits en eventueel de gevoelige nummers. Wat u maar wenst en wat bij de ambiance past.

Bent u geen liefhebber van Nederlands gezongen muziek? Dan heeft deze feestzanger nog genoeg andere mooie songs om mee op te treden.

Neem nu contact op voor meer informatie over Singer in Suit voor een optreden in Linden

Gevarieerde zanger boeken? Ga naar de website van Singer in Suit!

Singer in Suit is een veelzijdige feestzanger en allround dj. Geschikt voor feestjes, bruiloften, evenementen of ‘gewoon’ bij u thuis!

Deze feestzanger is nu beschikbaar in Linden