Feestzanger boeken in Lithoijen

Misschien is deze tino martin act iets voor u!

De echte Tino Martin kost meer dan 10 000 euro voor een half uur. Deze feestzanger kost slechts 450 euro! De grote hits van Tino Martin, allemaal live gezongen! Kijk bijvoorbeeld naar ‘Zij Weet het’ in het filmpje hieronder. En dit is nog maar een repetitie!

Neem nu contact op voor een optreden met Tino’s hits in Lithoijen

EEN MEER Afwisselende feestzanger boeken in Lithoijen?

Dat kan ook! Dan is Singer in Suit meer iets voor u. Dat is dezelfde feestzanger, maar dan met een gevarieerd repertoire. Hij is naast feestzanger overigens ook dj! De muziek kan worden afgestemd op uw voorkeuren.

Deze artiest is uitermate breed inzetbaar. Hij zingt bijvoorbeeld pop, soul, dance, top 40 en Hollands. Mensen huren deze zanger regelmatig in voor afwisselende muziek.

Als u het wilt, kan Singer in Suit zich ook specialiseren in 1 stijl muziek. Bijvoorbeeld op uw favoriete muziekstijl.

Zijn repertoire omvat grote hits, dansnummers en de betere meezingers uit de 70’s, 80’s, 90’s, 00’s, 10’s en de huidige top 40. Dat is ideaal!

Deze performer zingt alleen maar bekende muziek.

 

Nederlandse feestzanger boeken in Lithoijen

Deze artiest kan eventueel ook allerlei leuke Nederlandse hits zingen bij een feest of event.

Naast Tino’s hits bijvoorbeeld muziek van: André Hazes, Nick & Simon, John West, René Froger, Nielson, Gerard Joling, Guus Meeuwis, Frans Duijts, Django Wagner, Henk Dissel, Wesley Klein, Henk Bernard, 3JS, en vele, vele andere feestzangers.

Singer in Suit is zeer veelzijdig in Hollandse muziek. Nederpop, de gezellige hits, de café-hits en eventueel de romantische nummers. Wat u maar wilt en wat gepast is.

Bent u geen liefhebber van Nederlandstalige muziek? Dan heeft deze feestzanger nog super veel andere mooie songs om te zingen.

Neem nu contact op voor meer informatie over Singer in Suit voor een optreden in Lithoijen

Gevarieerde zanger boeken? Ga naar de website van Singer in Suit!

Singer in Suit is een veelzijdige feestzanger en allround dj. Geschikt voor feestjes, bruiloften, evenementen of ‘gewoon’ bij u thuis!

Deze feestzanger is nu beschikbaar in Lithoijen