Feestzanger boeken in Lochristi

Misschien is deze tino martin act iets voor u!

De echte Tino Martin kost meer dan 10 000 euro voor een half uur. Deze feestzanger kost slechts 450 euro! De grote hits van Tino Martin, allemaal live gezongen! Kijk bijvoorbeeld naar ‘Zij Weet het’ in het filmpje hieronder. En dit is nog maar een repetitie!

Neem nu contact op voor een optreden met Tino’s hits in Lochristi

EEN MEER Veelzijdige feestzanger boeken in Lochristi?

Dat kan ook! Dan is Singer in Suit meer iets voor u. Dat is dezelfde feestzanger, maar dan met een gevarieerd repertoire. Hij is trouwens feestzanger en dj! De muziek kan worden afgestemd op uw voorkeuren.

Deze feestzanger is uitermate breed inzetbaar. Hij zingt bijvoorbeeld pop, soul & disco, dance, top 40 en Hollands. Opdrachtgevers huren deze artiest regelmatig in voor afwisselende live optredens.

Als u het leuk vindt, kan Singer in Suit zich ook richten op 1 muziekstijl. Dat is zeker mogelijk.

Zijn songcollectie omvat de grootste hits, danshits en de betere meezingers uit de 70’s, 80’s, 90’s, 00’s, 10’s en de nieuwste top 40 hits. Dat is ideaal!

Deze feestzanger zingt alleen maar bekende songs.

 

Nederlandse feestzanger boeken in Lochristi

Deze entertainer kan eventueel ook allerlei leuke Hollandstalige hits zingen tijdens een live optreden.

Naast Tino’s hits bijvoorbeeld muziek van: André Hazes, Nick & Simon, John West, René Froger, Nielson, Marco Borsato, Guus Meeuwis, Frank van Etten, Willem Barth, Danny de Munk, Wesley Klein, Henk Bernard, De Dijk, en vele, vele andere beroemde feestzangers.

Singer in Suit is flexibel met Hollandse muziek. Nederpop, de gezellige hits, de café-hits en eventueel de romantische muziek. Wat u maar wilt en wat bij de ambiance past.

Geen liefhebber van Nederlandse hits? Dan heeft deze feestzanger nog heel veel andere mooie songs om live te zingen.

Neem nu contact op voor meer informatie over Singer in Suit voor een optreden in Lochristi

Gevarieerde zanger boeken? Ga naar de website van Singer in Suit!

Singer in Suit is een veelzijdige feestzanger en allround dj. Geschikt voor feestjes, bruiloften, evenementen of ‘gewoon’ bij u thuis!

Deze feestzanger is nu beschikbaar in Lochristi