Feestzanger boeken in Maasplassen

Misschien is deze tino martin act iets voor u!

De echte Tino Martin kost meer dan 10 000 euro voor een half uur. Deze feestzanger kost slechts 450 euro! De grote hits van Tino Martin, allemaal live gezongen! Kijk bijvoorbeeld naar ‘Zij Weet het’ in het filmpje hieronder. En dit is nog maar een repetitie!

Neem nu contact op voor een optreden met Tino’s hits in Maasplassen

EEN MEER Gevarieerde feestzanger boeken in Maasplassen?

Dat kan ook! Dan is Singer in Suit meer iets voor u. Dat is dezelfde feestzanger, maar dan met een gevarieerd repertoire. Hij is trouwens feestzanger en dj! De muziek kan worden afgestemd op uw voorkeuren.

Deze artiest is uitermate flexibel in zijn optredens. Hij zingt bijvoorbeeld pop, soul, dance, top 40 en Hollandse hits. Opdrachtgevers huren deze entertainer vaak in voor afwisselende live optredens.

Als u het wilt, kan Singer in Suit zich ook richten op 1 stijl muziek. Dat is zeker mogelijk.

Zijn collectie omvat de grootste hits, danshits en de betere meezingers uit de jaren 70, 80, 90, 00 en 10 en de laatste top 40 nummers. Ideaal, toch?

Deze feestzanger zingt alleen maar bekende muziek.

 

Nederlandse feestzanger boeken in Maasplassen

Deze feestzanger kan eventueel veel leuke Nederlandstalige muziek zingen tijdens een feest of event.

Naast Tino’s hits bijvoorbeeld muziek van: André Hazes, Jan Smit, Wolter Kroes, René Froger, Yves Berendse, Marco Borsato, Guus Meeuwis, Frank van Etten, Willem Barth, Danny de Munk, Wesley Klein, Wesly Bronkhorst, 3JS, en vele, vele andere bekende acts.

Singer in Suit is veelzijdig in Nederlandstalige muziek. De popnummers, de gezellige hits, de kroegenhits en eventueel ook de meer gevoelige nummers. Wat u maar wilt en waar de sfeer om vraagt.

Bent u geen liefhebber van Nederlandse liedjes? Dan heeft deze feestzanger nog genoeg andere geschikte muziek om live mee op te treden.

Neem nu contact op voor meer informatie over Singer in Suit voor een optreden in Maasplassen

Gevarieerde zanger boeken? Ga naar de website van Singer in Suit!

Singer in Suit is een veelzijdige feestzanger en allround dj. Geschikt voor feestjes, bruiloften, evenementen of ‘gewoon’ bij u thuis!

Deze feestzanger is nu beschikbaar in Maasplassen