Feestzanger boeken in Made

Misschien is deze tino martin act iets voor u!

De echte Tino Martin kost meer dan 10 000 euro voor een half uur. Deze feestzanger kost slechts 450 euro! De grote hits van Tino Martin, allemaal live gezongen! Kijk bijvoorbeeld naar ‘Zij Weet het’ in het filmpje hieronder. En dit is nog maar een repetitie!

Neem nu contact op voor een optreden met Tino’s hits in Made

EEN MEER Veelzijdige feestzanger boeken in Made?

Dat kan ook! Dan is Singer in Suit meer iets voor u. Dat is dezelfde feestzanger, maar dan met een gevarieerd repertoire. Hij is naast feestzanger overigens ook dj! Hierbij wordt de muziek afgestemd op uw wensen.

Deze artiest is breed in zijn repertoire. Hij zingt bijvoorbeeld pop, soul & disco, dance, top 40 en Hollands. Opdrachtgevers huren deze artiest regelmatig in voor afwisselende muziek.

Als u wilt, kan Singer in Suit zich ook specialiseren in 1 muziekstroming. Dat is zeker mogelijk.

Zijn repertoire omvat grote hits, dansmuziek en leukste en beste meezingers uit de jaren 70, 80, 90, 00 en 10 en de huidige top 40. U boekt hier dus een feestzanger die zich kan aanpassen aan uw voorkeuren!

Deze feestzanger zingt alleen maar super bekende muziek.

 

Nederlandse feestzanger boeken in Made

Deze artiest kan eventueel heel veel leuke Nederlandse liedjes zingen bij een optreden.

Naast Tino’s hits bijvoorbeeld muziek van: André Hazes, Nick & Simon, John West, René Froger, Nielson, Gerard Joling, Jeroen van der Boom, Frans Duijts, Willem Barth, Danny de Munk, Pascal Redeker, Frank van Etten, BLØF, en vele, vele andere bekende feestzangers.

Singer in Suit is veelzijdig in Nederlandse muziek. De popnummers, de gezelligste hits, de café-hits en eventueel de romantische nummers. Wat u maar wilt en wat bij de ambiance past.

Geen liefhebber van Nederlandstalig? Dan heeft deze feestzanger nog heel veel andere geschikte hits om te brengen.

Neem nu contact op voor meer informatie over Singer in Suit voor een optreden in Made

Gevarieerde zanger boeken? Ga naar de website van Singer in Suit!

Singer in Suit is een veelzijdige feestzanger en allround dj. Geschikt voor feestjes, bruiloften, evenementen of ‘gewoon’ bij u thuis!

Deze feestzanger is nu beschikbaar in Made