Feestzanger boeken in Maren-Kessel

Misschien is deze tino martin act iets voor u!

De echte Tino Martin kost meer dan 10 000 euro voor een half uur. Deze feestzanger kost slechts 450 euro! De grote hits van Tino Martin, allemaal live gezongen! Kijk bijvoorbeeld naar ‘Zij Weet het’ in het filmpje hieronder. En dit is nog maar een repetitie!

Neem nu contact op voor een optreden met Tino’s hits in Maren-Kessel

EEN MEER Afwisselende feestzanger boeken in Maren-Kessel?

Dat kan ook! Dan is Singer in Suit meer iets voor u. Dat is dezelfde feestzanger, maar dan met een gevarieerd repertoire. Hij is trouwens feestzanger en dj! De muziek kan worden aangepast aan uw wensen.

Deze artiest is uitermate breed inzetbaar. Hij zingt bijvoorbeeld pop, soul & disco, dance, top 40 en Nederlandstalig. Mensen huren deze zanger vaak in voor gevarieerde live optredens.

Als u dat wilt, kan Singer in Suit zich ook richten op 1 stijl. Dat is aan u.

Zijn collectie omvat grote hits, dansmuziek en de beste meezingmuziek uit de jaren 70, 80, 90, 00 en 10 en de huidige top 40. Ook uw favoriete muziek!

Deze feestzanger zingt alleen maar hele bekende muziek.

 

Nederlandstalige feestzanger boeken in Maren-Kessel

Deze entertainer kan eventueel ook allerlei leuke Hollandse songs zingen tijdens een feest of event.

Naast Tino’s hits bijvoorbeeld muziek van: André Hazes, Nick & Simon, Wolter Kroes, Vinzzent, Nielson, Marco Borsato, Jeroen van der Boom, Frans Duijts, Willem Barth, Danny de Munk, Pascal Redeker, Wesly Bronkhorst, 3JS, en vele, vele andere beroemde artiesten.

Singer in Suit is zeer veelzijdig in Hollandse muziek. De popnummers, de gezellige hits, de café-hits en eventueel de ballads. Wat u maar wenst en wat gepast is.

Geen liefhebber van Hollands? Dan heeft deze feestzanger nog veel andere geschikte nummers om mee op te treden.

Neem nu contact op voor meer informatie over Singer in Suit voor een optreden in Maren-Kessel

Gevarieerde zanger boeken? Ga naar de website van Singer in Suit!

Singer in Suit is een veelzijdige feestzanger en allround dj. Geschikt voor feestjes, bruiloften, evenementen of ‘gewoon’ bij u thuis!

Deze feestzanger is nu beschikbaar in Maren-Kessel