Feestzanger boeken in Mariaheide

Misschien is deze tino martin act iets voor u!

De echte Tino Martin kost meer dan 10 000 euro voor een half uur. Deze feestzanger kost slechts 450 euro! De grote hits van Tino Martin, allemaal live gezongen! Kijk bijvoorbeeld naar ‘Zij Weet het’ in het filmpje hieronder. En dit is nog maar een repetitie!

Neem nu contact op voor een optreden met Tino’s hits in Mariaheide

EEN MEER Veelzijdige feestzanger boeken in Mariaheide?

Dat kan ook! Dan is Singer in Suit meer iets voor u. Dat is dezelfde feestzanger, maar dan met een gevarieerd repertoire. Hij is trouwens feestzanger en dj! De muziek kan worden afgestemd op uw voorkeuren.

Deze feestzanger is gevarieerd in zijn optredens. Hij zingt bijvoorbeeld pop, soul & disco, dance, top 40 en Nederlandstalig. Mensen huren deze artiest heel vaak in voor lekker afwisselende live optredens.

Als u wilt, kan Singer in Suit zich ook richten op 1 stijl muziek. Dat is ook absoluut mogelijk.

Zijn collectie omvat de grootste hits, dansnummers en de betere meezingers uit de jaren 70, 80, 90, 00 en 10 en de huidige top 40. Zeker ook uw favoriete hits!

Deze feestzanger zingt alleen maar bekende nummers.

 

Nederlandse feestzanger boeken in Mariaheide

Deze feestzanger kan eventueel ook allerlei leuke Hollandse nummers zingen bij een feest of evenement.

Naast Tino’s hits bijvoorbeeld muziek van: André Hazes, Jan Smit, Wolter Kroes, René Froger, Yves Berendse, Marco Borsato, Jeroen van der Boom, Frank van Etten, Willem Barth, Danny de Munk, Wesley Klein, Wesly Bronkhorst, De Dijk, en vele, vele andere bekende artiesten.

Singer in Suit is veelzijdig in Hollandse muziek. De popnummers, de gezellige hits, de kroegenhits en eventueel de mooiste ballads. Wat u maar wenst en wat gepast is.

Geen liefhebber van Nederlandstalige liedjes? Dan heeft deze feestzanger nog veel andere geschikte songs om live mee op te treden.

Neem nu contact op voor meer informatie over Singer in Suit voor een optreden in Mariaheide

Gevarieerde zanger boeken? Ga naar de website van Singer in Suit!

Singer in Suit is een veelzijdige feestzanger en allround dj. Geschikt voor feestjes, bruiloften, evenementen of ‘gewoon’ bij u thuis!

Deze feestzanger is nu beschikbaar in Mariaheide