Feestzanger boeken in Marne

Misschien is deze tino martin act iets voor u!

De echte Tino Martin kost meer dan 10 000 euro voor een half uur. Deze feestzanger kost slechts 450 euro! De grote hits van Tino Martin, allemaal live gezongen! Kijk bijvoorbeeld naar ‘Zij Weet het’ in het filmpje hieronder. En dit is nog maar een repetitie!

Neem nu contact op voor een optreden met Tino’s hits in Marne

EEN MEER Allround feestzanger boeken in Marne?

Dat kan ook! Dan is Singer in Suit meer iets voor u. Dat is dezelfde feestzanger, maar dan met een gevarieerd repertoire. Hij is naast feestzanger overigens ook dj! De muziek kan worden afgestemd op uw voorkeuren.

Deze feestzanger is gevarieerd in zijn optredens. Hij zingt bijvoorbeeld pop, soul & disco, dance, top 40 en Nederlandstalig. Opdrachtgevers huren deze zanger heel vaak in voor mooie en gevarieerde optredens.

Als u wilt, kan Singer in Suit zich ook richten op 1 stijl muziek. Dat kan ook geregeld worden.

Zijn muziekrepertoire omvat grote hits, dansmuziek en de leukste meezingers uit de jaren 70, 80, 90, 00 en 10 en de top 40 van nu. U boekt hier dus een feestzanger die zich kan aanpassen aan uw voorkeuren!

Deze feestzanger zingt alleen maar bekende muziek.

 

Nederlandstalige feestzanger boeken in Marne

Deze entertainer kan eventueel veel leuke Nederlandstalige nummers zingen bij een live optreden.

Naast Tino’s hits bijvoorbeeld muziek van: André Hazes, Jan Smit, John West, Vinzzent, Yves Berendse, Marco Borsato, Jeroen van der Boom, Frank van Etten, Django Wagner, Henk Dissel, Wesley Klein, Frank van Etten, 3JS, en vele, vele andere bekende acts.

Singer in Suit is zeer flexibel in Hollandse muziek. Nederpop, de allergezelligste hits, de café-hits en eventueel ook de gevoelige nummers. Wat u maar wilt en wat gepast is.

Geen liefhebber van Nederlandse liedjes? Dan heeft deze feestzanger nog super veel andere leuke hits om live mee op te treden.

Neem nu contact op voor meer informatie over Singer in Suit voor een optreden in Marne

Gevarieerde zanger boeken? Ga naar de website van Singer in Suit!

Singer in Suit is een veelzijdige feestzanger en allround dj. Geschikt voor feestjes, bruiloften, evenementen of ‘gewoon’ bij u thuis!

Deze feestzanger is nu beschikbaar in Marne