Feestzanger boeken in Menterne

Misschien is deze tino martin act iets voor u!

De echte Tino Martin kost meer dan 10 000 euro voor een half uur. Deze feestzanger kost slechts 450 euro! De grote hits van Tino Martin, allemaal live gezongen! Kijk bijvoorbeeld naar ‘Zij Weet het’ in het filmpje hieronder. En dit is nog maar een repetitie!

Neem nu contact op voor een optreden met Tino’s hits in Menterne

EEN MEER Gevarieerde feestzanger boeken in Menterne?

Dat kan ook! Dan is Singer in Suit meer iets voor u. Dat is dezelfde feestzanger, maar dan met een gevarieerd repertoire. Hij is niet alleen feestzanger, maar ook dj! De muziek kan worden aangepast aan uw wensen.

Deze artiest is breed in zijn repertoire. Hij zingt bijvoorbeeld pop, soul & disco, dance, top 40 en Hollandse muziek. Opdrachtgevers huren deze entertainer het meest in voor mooie en gevarieerde muziek.

Als u het leuk vindt, kan Singer in Suit zich ook richten op 1 stijl. Geen probleem.

Zijn songlist omvat grote hits, danshits en de beste meezingmuziek uit de 70’s, 80’s, 90’s, 00’s, 10’s en de nieuwste top 40 hits. Zeker ook uw favoriete hits!

Deze feestzanger zingt alleen maar bekende muziek.

 

Nederlandse feestzanger boeken in Menterne

Deze entertainer kan eventueel heel veel leuke Nederlandse hits zingen bij een feest of evenement.

Naast Tino’s hits bijvoorbeeld muziek van: André Hazes, Jan Smit, John West, Vinzzent, Nielson, Marco Borsato, Jeroen van der Boom, Frans Duijts, Django Wagner, Danny de Munk, Wesley Klein, Frank van Etten, 3JS, en vele, vele andere beroemde acts.

Singer in Suit is zeer veelzijdig in muziek van eigen bodem. De popnummers, de gezelligste hits, de kroegnummers en eventueel ook de romantische muziek. Wat u maar wenst en wat gepast is.

Geen liefhebber van Nederlands? Dan heeft deze feestzanger nog veel andere mooie nummers om live te brengen.

Neem nu contact op voor meer informatie over Singer in Suit voor een optreden in Menterne

Gevarieerde zanger boeken? Ga naar de website van Singer in Suit!

Singer in Suit is een veelzijdige feestzanger en allround dj. Geschikt voor feestjes, bruiloften, evenementen of ‘gewoon’ bij u thuis!

Deze feestzanger is nu beschikbaar in Menterne